Το σέξι μοντέλο που κάνει γνωστή την Ελλάδα στο εξωτερικό

20:33 11/4/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι νέος, ωραίος και επιτυχημένος. Ο λόγος για το πανέμορφο μοντέλο, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τον γνωρίσαμε από το reality μοντέλων του Αnt1, «Νext Top Model», όπου με την παρουσία του… έμοιαζε να αποσυντονίζει τις διαγωνιζόμενες, προκαλώντας επιφωνήματα θαυμασμού.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σήμερα διαπρέπει στο εξωτερικό αφού έχει περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας όπως, Maison Martin Margiela, Philipp Plein, Just Cavalli.

Παράλληλα κάνει αμέτρητα editorials και κοσμεί τις σελίδες, κορυφαίων περιοδικών μόδας, (Vogue,Nitro,Life & Style, Vmen). Μάλιστα φέτος έκανε την εμφάνισή του και στο lookbook, του αντρικού καταλόγου, της ΖΑRA.
Πρόσφατα, διαφήμισε και με το παραπάνω τη χώρα μας στο εξωτερικό μιλώντας στο «Fashion Tv», ως το μοντέλο από την Ελλάδα που συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών σε όλο τον κόσμο.

Αν και δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα μέσα λόγω της σχέσης του με την τραγουδίστρια, Ελισάβετ Σπανού.

Πέρα από τη φυσική ομορφιά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως λένε οι φίλοι του είναι έξυπνος και διαθέτει ευγενικούς τρόπους.

Πώς ξεκίνησε το ταξίδι σου στο χώρο της μόδας;
Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια με παρότρυνση ενός φίλου φωτογράφου. Με σύστησε στη Βάσω, την μπούκερ μου και όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι.

Έχεις ασχοληθεί στο παρελθόν με το bodybuilding... Ποιες εμπειρίες απέκτησες από αυτό;
Ασχολήθηκα πολλά χρόνια με το bodybuilding, μάλιστα δεν ήμουν μόνος αλλά μαζί με τον πατέρα μου. Έχω αποκομίσει πολλά, το κυριότερο υπομονή και πειθαρχία.

Έχεις περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας στο εξωτερικό.. Θα άφηνες την Ελλάδα για χάρη της καριέρας σου;
Κοιτά είμαι ένας άνθρωπος βαθιά δεμένος με τη χώρα μου, τώρα δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο και δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες.

Έζησες 3 μήνες στην Ιταλία, όπου συμπαρουσίαζες στα ιταλικά, εκπομπή στο κανάλι, «Rai3». Μίλησέ μας για αυτή σου την εμπειρία.
Έμεινα για μια σεζόν σ ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ιταλίας. Μόνο θετικά έχω αποκομίσει από αυτή μου την εμπειρία. Μου άρεσε πολύ γιατί είχε να κάνει με ταξίδια και σπουδαίους ανθρώπους ανά τον κόσμο, στους οποίους κάναμε διάφορες συνεντεύξεις.

Έχεις δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της δουλειάς σου;
Όχι δεν μου έχει συμβεί ποτέ τέτοιο περιστατικό. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό

Έχεις πάρα πολλά tattoo. Eχουν συμβολικό χαρακτήρα; Έχεις χάσει κάποια δουλειά λόγω των τατουάζ;
Τα tattoo για μένα είναι αγάπη. Όταν ξεκίνησα να κάνω δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, αλλά κάποια έχουν σημασία για μένα. Αν έχω χάσει ή αν έχω κερδίσει δουλείές δεν ξέρω, σίγουρα θα έχει συμβεί αλλά δεν με νοιάζει, αυτός είμαι, αυτό δείχνω και δόξα το Θεό είμαι ικανοποιημένος με όσα έχω κάνει στο χώρο της μόδας.

Σε ενόχλησε που η Ελισάβετ Σπανού παραδέχτηκε δημόσια τη σχέση σας;
Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Η Ελισάβετ μίλησε δημόσια ώστε να βάλει τέλος στα ερωτήματα για το αν είμαστε μαζί η όχι.

Ποιό είναι το κλειδί μιας ευτυχισμένης σχέσης; Εσύ είσαι ευτυχισμένος αυτή τη περίοδο στην προσωπική σου ζωή;
Πιστεύω η επικοινωνία είναι το κλειδί, να δίνεις το 100% του εαυτού σου και να μην υποκρίνεσαι. Νιώθω ευτυχισμένος και το ωραίο είναι πως το δεν το ελέγχω, βγαίνει από μόνο του.

Aγχώνεσαι για το επαγγελματικό σου μέλλον;
Όσον αφορά το μέλλον μου δεν το φοβάμαι, να με έχει καλά ο θεός και να στηρίζομαι στα ποδιά μου και δεν φοβάμαι τίποτα.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Αυτό τον καιρό ταξιδεύω συνέχεια στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω..

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα