Το πρώτο τρέιλερ του «Catching Fire»!

09:58 21/4/2013 - Πηγή: TNSite

Μετά από μια σειρά εντυπωσιακών character posters και πολλές φωτογραφίες έφτασε η ώρα για το πρώτο τίζερ-τρέιλερ του «Catching Fire». Κάτνις Έβερντιν και Πίτα Μελάρκ παρελαύνουν ως θριαμβευτές των αγώνων στις περιοχές της Πάνεμ, άλλη μια επίδειξη δύναμης της Κάπιτολ απέναντι στους μη προνομιούχους της υπόλοιπης περιφέρειας.

Ωστόσο, αυτή η νίκη και η ανατροπή του παιχνδιού μοιάζει να εξελίσσεται περισσότερο ως απειλή για την πρωτεύουσα και η σπίθα της επανάστασης απειλεί να εξαπλώσει τη φωτιά σε όλες τις

καταπιεσμένες περιοχές. Ο Πρόεδρος Σνόου (Ντόναλντ Σάδερλαντ) και ο νέος επικεφαλής των αγώνων Πλούταρχος Χέβενσμπι (Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν) οσμίζονται τον κίνδυνο κι αποφασίζουν να ανακόψουν την αυξανόμενη επιρροή της Κάτρινς και του Πίτα, αλλά και των παλιών νικητών, βάζοντάς τους ξανά στην αρένα για να διαγωνιστούν μεταξύ τους με αφορμή τα 75 χρόνια των Αγώνων Πείνας. «Συμφωνώ, πρέπει να πεθάνει, αλλά τη σωστή στιγμή. Η Κάτνις είναι ένα σύμβολο. Δε χρειάζεται να την καταστρέψουμε, απλά να χαλάσουμε την εικόνα της, ώστε να γίνει μετά μια από εμάς. Άστους να πιστέψουν σε αυτό. Μετά θα τη μισήσουν τόσο που μπορεί να τη σκοτώσουν οι ίδιοι» ακούγεται να λέει σαρδόνια ο νέος μαστερ των αγώνων.

Φυσικά η εξέλιξη δε θα είναι αυτή που περίμεναν οι εμπνευστές αυτού του σχεδίου, ενώ το τρέιλερ ρίχνει μια γρήγορη ματιά στο «ξύπνημα» της μικρής αδελφής Έβερντιν (Γουίλοου Σιλντς) που θέλει να αναλάβει πρωτοβουλία, αλλά και σε ένα γρήγορο φιλί της Κάτνις με τον παλιό της φίλο Γκέιλ (Λίαμ Χέμσγουορθ)

Ο Φράνσις Λόρενς διατηρεί το στιλ και τη «σκοτεινιά» της πρώτης ταινίας, η οποία βρίσκεται πλέον στο post production με προοπτική κυκλοφορίας το Νοέμβριο. Ελίζαμπεθ Μπανκς, Γούντι Χάρελσον, Στάνλεϊ Τούτσι, Τζίνα Μαλόουν και Τόμπι Τζόουνς επιστρέφουν στη σειρά, ενώ στο ρόλο-κλειδί (το γνωρίζουν όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο) του Φίνικ Οντέρ θα εμφανιστεί ο Σαμ Κλάφλιν.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα