Το παρασκήνιο από την γέννα της Kate Middleton

08:21 29/7/2013 - Πηγή: TNSite

Μέσα σε 11 ώρες και με φυσιολογικό τοκετό ήρθε στον κόσμο ο νεογέννητος George Alexander Louis και το «παρασκήνιο» από την γέννα της Kate Middleton μόλις ήρθε στο φως! Στο μεταξύ, πληροφορίες για την βάφτιση άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στον Τύπο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, η 31χρονη δούκισσα

είχε την εγκυμοσύνη που ονειρευόταν και όλα ήταν εύκολα.

Όσα έγιναν στο μαιευτήριο
Συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα William, η Kate έφτασε στο μαιευτήριο περίπου στις 07:30 (ώρα Ελλάδας) την περασμένη Δευτέρα και, όσο τέσσερις μαίες την φρόντιζαν, ο γυναικολόγος της βασίλισσας παρακολουθούσε πίσω από το τζάμι της σουίτας της.

Ο δρ. Marcus Setchell -που καθυστέρησε την συνταξιοδότησή του προκειμένου να ξεγεννήσει την δούκισσα- είχε δύο βοηθούς.

Παρά την μεγάλη διάρκεια του τοκετού, η 7μελής ιατρική ομάδα δεν χρειάστηκε να χορηγήσει ισχυρά παυσίπονα στην Kate, η οποία ηρέμησε πλήρως όταν κράτησε τον γιόκα της στην αγκαλιά.

Πότε θα γίνει η βάπτιση

william_kate.jpgΣτο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως η βάπτιση του τρίτου στη σειρά διαδόχου του βρετανικού θρόνου θα γίνει στο δωμάτιο μουσικής του Buckingham, εκεί όπου βαφτίστηκε και ο πατέρας του, σε περίπου 6 εβδομάδες.

Την τελετή θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury, ο οποίος πάντρεψε τον William με την Kate.

Ο πρίγκιπας Harry και η Pippa Middleton θεωρούνται επικρατέστεροι νονοί, αν και δεν αποκλείεται οι γονείς του μπέμπη να επιλέξουν τελικά δύο πολύ στενά φιλικά τους πρόσωπα.

Πρώτοι... επιλαχόντες θεωρούνται ο Tom Van Straubanzee, στενός φίλος του William που πρόσφατα παντρεύτηκε την κόρη του δούκα του Northumberland και η Alice Webster, φίλη της Kate από το κολέγιο και παντρεμένη με γνωστό τραπεζίτη του Λονδίνου.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα