«Το μόνο που σκεπτόμαστε είναι η Μπαρτσελόνα»

23:09 29/1/2014 - Πηγή: TNSite
Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα κοντράρονται την Παρασκευή (31/01) στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Το «τριφύλλι» προέρχεται από την πρώτη του ήττα στη φάση των «16», από τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, όμως αυτό έχει ήδη… ξεχαστεί από τους παίκτες του Πεδουλάκη, με τον Γιόνας Ματσιούλις
να εξηγεί ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του επικεντρώνονται στον αγώνα με τους «μπλαουγκράνα». Ο φόργουορντ των «πράσινων» μάλιστα, είπε πως το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα δεν αποκλείεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην κατάταξη του ομίλου.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι στα προημιτελικά. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε και να τους νικήσουμε. Είναι ένα ματς που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την κατάταξη του ομίλου μας. Θα είμαστε σε καλή θέση αν τους νικήσουμε. Ήμασταν στο 3-0 και ο ο κόσμος μιλούσε, τώρα είμαστε στο 3-1 και είναι το ίδιο πράγμα. Είναι φυσιολογικό. Χάσαμε την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν έγινε κάτι τραγικό. Πρόκειται για μπάσκετ και για την Φενέρ ήταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου», είπε ο αρχικά ο Λιθουανός και πρόσθεσε:

«Τώρα το μόνο που σκεπτόμαστε είναι η Μπαρτσελόνα και το παιχνίδι κόντρα σε αυτή στο ΟΑΚΑ. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουν πλήρες ρόστερ και ότι είναι πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα