«Το έργο δεν τελειώνει πριν από το 2020»

19:29 12/11/2013 - Πηγή: TNSite
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά σήμερα πρώην εργαζόμενοι στο μετρό Θεσσαλονίκης, έξω από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτου Σιμόπουλου.

Σε συνομιλία που είχαν με συνεργάτιδα του γραφείου του κ. Σιμόπουλου, τους ζητήθηκε να στείλουν γραπτώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το έργο και τα αιτήματά τους.

Μιλώντας στο thestival.gr o πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο μετρό

Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης τόνισε: «Ζητήσαμε και μια συνάντηση με τον κ. Σιμόπουλο ώστε να μπορέσουμε να τα πούμε αναλυτικά και να έχουμε απαντήσεις άμεσα. Η στάση του γραφείου ήταν ότι θα πρέπει να γίνουν γραπτώς. Να στείλουμε ένα έγγραφο με τα προβλήματα του έργου κάτι που το θεωρούμε απαράδεκτο, μέσα στη Θεσσαλονίκη που όλοι βιώνουμε τι πρόβλημα έχει το μετρό και όλοι οι πολίτες ουσιαστικά γνωρίζουμε έστω και από κάτι, ο κ. γενικός να χρειάζεται γραπτή ενημέρωση για το ποια είναι τα προβλήματα του».

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Η στάση είναι συγκαληπτική, παραπλανητική. Προσπάθησαν να επιβάλουν μια ροζ κορδέλα σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στο έργο. Η εμμονή ότι τελειώνουμε το 2016 γιατί θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα μας βάζει στις σκέψεις ότι το μόνο που κοιτάνε είναι η τελική του γραμμή και όχι τα στάδια του γιατί αν αναγνωστούν τα σταδία του θα καταλάβουν όλοι ότι πριν από το 2020 δεν τελειώνει».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα