Τι κάνει σήμερα ο Βύρων Κολάσης;

12:24 26/8/2013 - Πηγή: TNSite
Οι νεότεροι τον γνώρισαν μέσα από αξέχαστες τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Αέρινες Σιωπές», «Λάμψη», «Καλημέρα Ζωή», «Φιλοδοξίες», κ.ά.

Είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και ευγενικός άνθρωπος, λένε όσοι τον ξέρουν, αφού πάνω απ’ όλα έχει ήθος.

Ο πατέρας του ήταν διαπρεπής βιολιστής, αρχιμουσικός, πιανίστας, καθηγητής και συνθέτης. Κι εκείνος όμως σπούδασε μουσική και συγκεκριμένα πιάνο και βιολί. Δεν πήρε την απόφαση ωστόσο να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του αφού τον κέρδισε η υποκριτική. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι προτού μπει στη δραματική σχολή, έπαιζε στο θέατρο.

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός μετέχει στην περιοδεία του έργου του Ερρίκου Ίψεν «Ένας Εχθρός του Λαού» που έχει αρχίσει από τον Ιούνιο. Έχει υποστηρίξει και συνεχίζει να είναι της άποψης ότι «ζούμε σε τηλεοπτικό ρεζιλίκι» αφού δεν υπάρχουν ελληνικά σήριαλ και προβάλλονται μόνο τούρκικα και εκπομπές μαγειρικής. Δεν του λείπει, όπως έχει πει, η τηλεόραση. Άλλωστε, θα αρχίσει και τα γυρίσματα της σειράς με τον τίτλο «Ο προσκυνητής», ένα έργο που βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία.

Στους νέους που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα λέει ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και επιλεκτικοί εάν θέλουν να αφήσουν έργο πίσω τους. Πιστεύει ότι η πολιτική έχει χάσει την αξία της και θεωρεί ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι πολιτικοποιημένος αλλά όχι δημόσια εκτεθειμένος.

Πάντως, αν και δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, όταν βρίσκει, παίζει μουσική. Και όπως λέει, ετοιμάζεται να γυρίσει δύο κινηματογραφικές ταινίες.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα