Τι κάνει σήμερα ο Παύλος Ορκόπουλος;

12:08 2/8/2013 - Πηγή: TNSite
Ποιος δεν τον θυμάται στο ρόλο του Θωμά να κάνει τα πάντα για να βρεθούν οι ένοχοι στη σειρά του MEGA «Στο Παρά Πέντε»;

Ο Παύλος Ορκόπουλος πάντως εκτός από την πολύ επιτυχημένη σειρά στην οποία έπαιζε, πήρε μέρος σε αρκετές ακόμη όπως και σε θεατρικές παραστάσεις.

Και μπορεί να μην τον έχουμε δει τον τελευταίο καιρό σε κάποια σειρά, όμως, εκείνος δεν αφήνει στιγμή το θέατρο.
Έτσι, αυτή την περίοδο παίζει στην κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει

ο κλέφτης» που πρωταγωνιστεί η Υρώ Μανέ και ανεβάζει φέτος το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης με πρώτη παράσταση στο θέατρο των Δελφών στις 5 Αυγούστου.

Και παρά το γεγονός ότι το έργο γράφτηκε πριν από 55 χρόνια παραμένει επίκαιρο και όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο ίδιος ο Δημήτρης Ψαθάς: «ποτέ δεν έλειψαν από τον κόσμο και από την Ελλάδα φυσικά οι ενάρετοι, οι τίμιοι πατριώτες και οι ψεύτικοι πατριδοκάπηλοι, που φυτρώνουν σαν τις τσουκνίδες μέσα στα λουλούδια».

Ο Παύλος Ορκόπουλος που είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Νίκη Χατζίδου, έχει δύο παιδιά που έχουν ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό δρόμο. Η κόρη του έχει γίνει ηθοποιός και ο γιος του ασχολείται με την σκηνοθεσία. «Δεν κατεύθυνα τα παιδιά μου, αλλά δεν μπορούσα να απορρίψω το δικό μου επάγγελμα λέγοντάς τους ότι δεν θέλω να γίνουν ηθοποιοί. Να απορρίψω αυτό που κάνω εγώ, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι», έχει πει για τις επιλογές των παιδιών του. πάντως, γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που έχει σήμερα το επάγγελμά του.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα