«Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό»

11:35 14/5/2013 - Πηγή: TNSite
Για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, μίλησε στο «Πρωινό ΑΝΤ1» ο παίκτης των ερυθρολεύκων, Κώστας Παπανικολάου.

Ο 22χρονος σμολ φόργουορντ που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα και έφτασε στο πιο ψηλό «σκαλί» της Ευρώπης, υποστήριξε ότι «Η ζωή θέλει και λίγη τύχη. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πως σου τα φέρνει. Όταν τα σκέφτεσαι μετά, σου φαίνεται τελείως τρελό. Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις

καταφέρει να βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορείς να περιγράψεις το συναίσθημα και να παίζεις ή να κατακτάς τίτλους σαν κι αυτούς».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε και για τον προπονητή του τον πρώτο καιρό που ανέλαβε τον πάγκο των ερυθρολεύκων και για την κριτική που δέχτηκε. «Γνώρισε μεγάλη αμφισβήτηση ο προπονητής μας. Ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο. Μία πάρα πολύ δύσκολη σεζόν, μία πολύ δύσκολη χρονιά. Νομίζω ότι αυτή η δικαίωση ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσε να του επιφυλάξει η μοίρα».

Υποστήριξε πάντως ότι η προσωπική διάκριση για τον καθένα έρχεται μέσα από σκληρή συλλογική δουλειά. Και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά που τον εμπιστεύτηκαν και τον στήριξαν. Μίλησε και για τα μελλοντικά του σχέδια λέγοντας: «Το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι να συγκεντρωθώ σε αυτό που κάνω, να τιμήσω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Έχω άλλη μία χρονιά συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Οπότε, όποιος κοιτάει μακριά, κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει μαζί του. Κοιτάω το τώρα, να ζήσω το σήμερα, να τελειώσω αυτή τη χρονιά υγιής και δυνατός με τους συμπαίκτες μου».

Ο Κώστας Παπανικολάου αφιέρωσε το τρόπαιο στην οικογένειά του και στους γονείς του που τον στηρίζουν πάντα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα