Τελικά απάτησε ο Cristiano την Irina Shayk με την Miss BumBum;

14:44 29/4/2013 - Πηγή: TNSite

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να απάτησε τη σύντροφό του Irina Shayk με τη Βραζιλιάνα που ανακηρύχθηκε τα καλύτερα οπίσθια, ή πιο επίσημα Miss BumBum. Η Andressa Urach ισχυρίστηκε ότι ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κοιμήθηκε μαζί της 48 ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ από την οποία έχασε 4-1.

Η 27χρονη είπε στη The Sun: Πάντα πίστευα ότι ο Cristiano

είναι ένας από τους ομορφότερους άνδρες στον πλανήτη οπότε δεν το πίστευα ότι επικοινώνησε μαζί μου Μου είπε ότι ήτυαν ενθουσιασμένος από τις φωτογραφίες μου στο ίντερνετ και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν αν είμαι πράγματι η Βραζιλιάνα με τα ωραιότερα οπίσθια".

Ωστόσο, ο Ronaldo εξοργισμένος με ανακοίνωσή του στο Twitter αναφέρει: "Ενημερώθηκα ότι η Sun, πιστή στην εκδοτική της γραμμή, θα δημοσιεύσει ένα άρθρο στο οποίο δίνει λόγο σε μία επονομαζόμενη Andressa - κάποια που επιζητεί να έρθει στο φως της δημοσιότητας εις βάρος μου. Και αναρωτιέμαι γιατί συμβαίνει αυτό μία ημέρα πριν από έναν σημαντικό για την ομάδα μου αγώνα. Βαθύτατα εξοργισμένος από μία κατάσταση που σκοπίμως, αν και μάταια, προσπαθεί να επηρεάσει την προσωπική μου ζωή. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ήμουν πράγματι στο ξενοδοχείο Villa Magna στις 22 Απριλίου κι έδινα συνέντευξη στο Manu Sainz, κάτι που ο ρεπόρτερ μπορεί να επιβεβαιώσει. Όλα τα υπόλοιπα είναι επιστημονική φαντασία και συκοφαντία"

Η γυναίκα, μιλώντας για τη σεξουαλική της συνεύρεση με τον άσο της Ρέαλ, τόνισε: Ήταν απίστευτο, το σώμα του είναι εκπληκτικό, σαν Έλληνα θεού. Συνέχιζε για ώρες και δεν σταματούσε να μιλά για τον πισινό μου"

Η Urach ισχυρίστηκε ότι ο Ronaldo της είπε πως ονειρευόταν τα οπίσθιά της και τη φώναζε "μικρό μου άλογο" πριν της ζητήσει να έρθει στη Μαδρίτη να τον συναντήσει.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα