Τα ζώδια της Δευτέρας 12 Αυγούστου

12:24 14/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Ενώ αντίθετα αν πρόκειται να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό καλύτερα να το αναβάλετε για λίγο αργότερα. Μείνετε απλά στο σχεδιασμό των κινήσεων σας και συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θέλετε. Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σας θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και θα βγάλετε πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Στα οικονομικά σας θα σημιεωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε για να επιλύσετε πρακτικά θέματα που θα σας απασχολήσουν στη δουλειά σας.

Ταύρος

Ελέγξτε τις

όποιες τυχόν ανασφάλειες έχετε προκειμένου να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Διατηρείστε την ψυχραμίας σας, αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις. Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Μην κάνετε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν γιατί δε θα λείψουν οι εντάσεις. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Εκρηκτικές συνθήκες επικράτησαν για τους περισσότερους από εσάς μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Μάθετε να κάνετε υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Το πρόγραμμα στη δουλειά σας θα είναι φορτωμένο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.

Λέων

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση που θα είναι σταθμός στη ζωή σας. Περιορίστε τις σπατάλες και κινηθείτε συντηρητικά αυτό το διάστημα. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται, αν δεν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδια σας, γιατί τα έσοδα σας θα είναι μειωμένα αυτές τις ημέρες.

Παρθένος

Θα πρέπει να είσαστε περισσότερο συνεργάσιμοι, εαν θέλετε να υπάρξει επαγγελματική άνοδος και να βρείτε την απαραίτητη υποστήριξη. Κυρίως αυτό πρέπει να το κάνεις, για να δρομολογήσεις συστηματικά τις υποχρεώσεις σου. Να είσαστε πιο πειθαρχημένοι και πιο συγκροτημένοι, γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και δεν θα πρέπει να λυγίσετε αντιθέτως να κινηθείτε δυναμικά για να τις ξεπεράσετε. Στο χέρι σας είναι να βάλλετε μια τάξη στη ζωή σας και να δώσετε τις ανάλογες προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν. Συζητήσετε με καλή διάθεση.

Ζυγός

Θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή τρίτων εξακολουθούν να υπάρχουν και να σας προβληματίζουν. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη Οι προϋποθέσεις είναι οι κατάλληλες για ικανοποιήσετε τις όποιες επιθυμίες σας και γιατί όχι να αναγεννηθείτε μέσα από τον έρωτα. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ο σύντροφος σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν.

Σκορπιός

Ίσως έχετε γίνει πάρα πολύ καχύποπτη σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί εντελώς φυσιολογικό ύστερα από τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στην ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα. Οικονομικά διλλήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Προωθήστε τα σχέδια σας και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν δείχνουν προς το παρόν να βελτιώνονται.

Τοξότης

Οι ήρεμες και οι μεθοδικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε την κατάσταση. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο. Στην καθημερινότητά σας οι ρυθμοί θα εξακολουθήσουν να είναι έντονοι και αυτό αρκετές φορές θα σας δημιουργεί εκνευρισμό. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Αιγόκερως

Αξιολογήστε τους στόχους και τις κινήσεις σας με πολύ προσοχή προκειμένου να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος. Κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, φαίνεται ότι σας απασχολούν ιδιαιτέρα αυτήν την περίοδο. Μην πιεστείτε για να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν και γεγονότα ή κινήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας από κοντινά σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο.

Υδροχόος

Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και αναμένετε να βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, τα πράγματα με το σύντροφο σας θα πάνε καλύτερα και θα θέσετε καινούργιες βάσεις για το μέλλον. Στον οικονομικό σας τομέα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα και να μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Ιχθείς

Θα πρέπει να αναθεωρήσετε την τακτική σας στην εργασία σας και να συντονιστείτε με τις ανάγκες της εποχής. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας χώρο. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Παρόλα τα προβλήματα και τις τυχόν εντάσεις που ενδεχομένως να περνάτε, αυτό το διάστημα θα αποτελεί μια όαση ανακούφισης. Φροντίστε να πετύχετε καλύτερους όρους, γιατί θα ευνοηθείτε και εσείς από τις συμφωνίες.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα