Τα ζώδια σήμερα 29/10/2013

04:22 29/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσένα, αγαπητέ Κριέ, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Ερμή με τον Κρόνο, και θα σου είναι δύσκολο να διεκπεραιώσεις ακόμη και τις πιο εύκολες υποθέσεις σου χωρίς κόπο. Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση με ηρεμία, λαμβάνοντας υπόψη σου ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, θα καταπλήξει τον σύντροφό σου και με την Αφροδίτη από τον Τοξότη να σε ευνοεί, θα τον κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο.

Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, πρέπει να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην κολλάς τόσο πολύ στην εξωτερική εμφάνιση και να δίνεις την ευκαιρία σε ορισμένους ανθρώπους να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι σχέσεις σου με τους άλλους αποκτούν περισσότερη βαρύτητα, φίλε Κριέ, και σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είσαι πιο ανεκτικός και υπομονετικός με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η σημερινή Τρίτη, φίλε Ταύρε, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο, απαιτεί από εσένα πολύ μεγάλη οργάνωση και μεθοδικότητα, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, σε πιθανά αδιέξοδα που θα βρεθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, προσφέρεται να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Μην φέρνεις στην επιφάνεια λάθη του, που υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί, γιατί η αλήθεια είναι ότι ούτε σε εσένα δεν θα ήθελες να το κάνουν. Εσύ που συνεχίζεις να αναζητάς το άλλο σου μισό, άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ξεκινώντας κάποιο χόμπι ή παίρνοντας μέρος σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Μέσα από αυτές έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα νιώσεις έτοιμος να πάρεις μία απόφαση σχετικά με τη δουλειά σου ή ίσως ξεκινήσεις να ψάχνεις μία καινούργια απασχόληση. Προτού όμως το κάνεις, σιγουρέψου ότι είναι η πιο ορθή απόφαση, γιατί αν η τωρινή δουλειά σου δεν σε καλύπτει, καλύτερα είναι να ζητήσεις μία αλλαγή μέσα στον ήδη υπάρχοντα επαγγελματικό σου χώρο, παρά να ψάχνεις κάτι καινούργιο. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια βελτίωση, αλλά ακόμη δεν είναι καιρός για ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρωθείς, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία σε περιμένει. Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με δικά σου άτομα όλα αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν στις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η θέση της Σελήνης από το πρωί στην Παρθένο σε ευνοεί αυτήν την Τρίτη, φίλε Δίδυμε, για να πάει η σχέση σου καλά και να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου, με μια βραδινή έξοδο. Αρκεί μόνο να εκδηλώσεις τον συναισθηματισμό σου και να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που περιμένεις στη ζωή σου, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου, για να συντηρήσεις και να καλλιεργήσεις άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, έχεις μεγάλη ευθύνη για τη δουλειά σου και ίσως πρέπει να ανακαλύψεις κάποιες εναλλακτικές, για να δρομολογήσεις καλύτερα τους στόχους σου, αλλά και να διεκπεραιώσεις στον χρόνο που απαιτείται τις υποχρεώσεις και τις αρμοδιότητές σου. Στα οικονομικά σου μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο σε παίρνει, γιατί η μέρα δεν σε ευνοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Η ημέρα είναι κατάλληλη, αγαπητέ Καρκίνε, για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις στο μέλλον. Τα άστρα σε ευνοούν, για να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά. Φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις όσο πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα μπορείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και θα νοιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη στα συναισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω αλλά βγες έξω, φλέρταρε και πέρνα όσο καλύτερα μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η εργατικότητα σου θα είναι μεγάλη, φίλε Καρκίνε, και θα τελειώσεις με όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που σε τραβούν πίσω και δημιουργούν εμπόδια στην πορεία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως για να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να προσέχεις και τις παραμικρές λεπτομέρειες σε ό,τι κάνεις. Διανύεις μία περίοδο κατά την οποία μπορείς να πετύχεις πολλά, αν κάνεις τις σωστές κινήσεις ή αντίθετα, να πληρώσεις τα σπασμένα για παρελθοντικά λάθη. Αξίζει να εξετάσεις με προσοχή τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ευχάριστες είναι οι εκπλήξεις που σε περιμένουν σήμερα στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, καθώς ο σύντροφός σου θα σου χαρίσει ένα δώρο ή θα σου προτείνει κάτι, που θα ανανεώσει κατά πολύ τη διάθεση σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις άλλο για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και αποκάλυψε τώρα τον κρυφό σου πόθο και έρωτα που έχεις για το άτομο του. Ο Ερμής από τον Σκορπιό, αν και ανάδρομος, ευνοεί τέτοιες καταστάσεις και τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε κάνουν να πετάξεις στα ουράνια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, μπορείς σήμερα να προσελκύσεις τους σωστούς ανθρώπους, που θα σε υποστηρίξουν στην εξέλιξη της καριέρας σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις το στήριγμά σου σχετικά με ένα σχέδιο, που στο παρελθόν είχες απορρίψει, και να ικανοποιηθείς. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να κάνεις οικονομία, για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου, με την τόση ενεργητικότητα που θα σε διακρίνει. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους ότι μπορείς να κάνεις χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να εκμεταλλευθείς αυτή την κατάσταση, για να πετύχεις κάποιους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να αποχωριστείς τα άγχη και τις ανασφάλειές σου, βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που είναι διαθέσιμος να τα ακούσει και να σου συμπαρασταθεί. Εσύ που είσαι παρέα με την μοναξιά σου, ήρθε η στιγμή να την αποχωριστείς και να δεχτείς την πρόσκληση ενός συναδέλφου σου, που το τελευταίο διάστημα σε φλερτάρει και σε διεκδικεί έντονα. Ευκαιρία σήμερα, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, να τον γνωρίσεις καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, ό,τι σκεφτείς στη δουλειά σου μπορείς να το καταφέρεις, καθώς οι συνάδελφοί σου είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι σε ακόμη καλύτερη, αν και εφόσον πάρεις την απόφαση να μην δανείζεις από εδώ και από εκεί και ιδιαίτερα σε άτομα που δεν φημίζονται για την φερεγγυότητά τους.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, ετοιμάσου να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα, που θα σε συγχύσουν αρκετά. Τον νου σου, μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ξέχασε προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα έμπαιναν εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, και πάρε την απόφαση να του μιλήσεις και να τους εκδηλώσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, συγκρατήσου και μην παρασυρθείς σε εξομολογήσεις, πριν βεβαιωθείς και για τις δικές του προθέσεις και επιθυμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, μην επιτρέψεις σήμερα σε ασήμαντα γεγονότα να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σου ή να σε οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις, που πολύ γρήγορα θα μετανιώνεις. Προτίμησε να οδηγηθείς από την λογική και όχι από το συναίσθημα. Στα οικονομικά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία και μην τις παίρνεις αψήφιστα. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεμπερδέψεις μια και καλή από πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να ξεφορτωθείς άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά. Οι δυσκολίες και οι αναποδιές είναι στο χέρι σου να φύγουν. Η ηρεμία και η τρυφερότητα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν ξανά μεταξύ σας. Όσο για σένα, που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, οι οιωνοί είναι καλοί για να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό και να περάσεις ένα χαλαρωτικό ή (και γιατί όχι) ένα ‘‘καυτό’’ βράδυ μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβληματάκια στον χώρο της δουλειάς σου, που αν και δεν σε αφορούν άμεσα, θα κληθείς να λάβεις μέρος και εσύ, ώστε να ξεκαθαριστούν. Πρόσεξε να είσαι δίκαιος και να μην κατηγορήσεις συναδέλφους σου, που δεν είσαι σίγουρος για την υπαιτιότητα τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν ξοδέψεις χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Παρόλο που η αναζήτηση της αγάπης παραμένει και σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, αγαπητέ Τοξότη, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Σε τριγυρίζουν κάποιες απατηλές επιρροές, που συνιστούν να είσαι προσεχτικός σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή ισορροπία και ό,τι αφορά στα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Οι καταστάσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από την μεριά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα μπορείς να περάσεις με τον σύντροφό σου πάρα πολύ καλά και να κάνετε από κοινού τα σχέδια σας για το μέλλον, αρκεί να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις, που μπορεί να σε είχαν πληγώσει στο παρελθόν. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, μην τα παρατάς και ετοιμάσου για μία γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, φρόντισε να είσαι ανοιχτός και καλοπροαίρετος στις αλλαγές που θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί μπορεί να σε δυσκολέψουν προσωρινά, αλλά στην πορεία θα σου φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η θέση της Σελήνης στην Παρθένο και η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, φίλε Αιγόκερε, ανεβάζουν τον ερωτισμό και τη γοητεία σου στα ύψη και θα κάνουν τον σύντροφό σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Μπορείς να περάσεις ανεπανάληπτες στιγμές μαζί του, αρκεί να μην αναμοχλεύεις προβλήματα του παρελθόντος, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σας στεναχωρήσουν. Κι εσύ που ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, δες τα πράγματα από άλλη οπτική και μην κολλάς στο παρελθόν, αν θέλεις να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα χαμήλωσε τους τόνους στις συζητήσεις που κάνεις με τους συναδέλφους σου και χρησιμοποίησε την διπλωματία σου, για να περάσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Με εντάσεις και καβγάδες, τα πράγματα δεν θα πάρουν την τροπή που θέλεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις άμεσα λύσεις. Με σωστές κινήσεις, η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η ημέρα είναι θετική για σένα, φίλε Υδροχόε. Τα θέματα που σε απασχολούν, θα εξελιχθούν με θετικό τρόπο και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις πολλά ακόμα, για τα ζητήματα που έχουν μείνει πίσω. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Υδροχόος, αυτή η Τρίτη προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Βγες έξω και φλέρταρε, χωρίς να αφήνεις τις έννοιες που έχεις, να σου ρίχνουν την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σημαντικοί άνθρωποι θα στηρίξουν σήμερα τις προσπάθειές σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς, αγαπητέ Υδροχόε και προώθησε τις ιδέες σου, όσο προκλητικές κι αν φαίνονται. Ο τολμών νικά! Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, για αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου! Καλό είναι να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου, για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα, με τα οποία είχε προκύψει κάποια απόσταση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στον σύντροφό σου, για να περάσετε μαζί όμορφα την μέρα σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα και δυναμικά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που μπορεί να σε συγκινήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Ιχθύ, τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς τώρα να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι ήδη πολλές και πρέπει να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, εμφάνιση, καιρος, διδυμοι, βγες, φως, λεων, νέα, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, ξανα, αποτελεσματα, επιθυμιες, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οικονομια, οψη, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, φυσικη, φως, ψυχολογια, αστρα, αγκαλια, αξιζει, ατομο, αυτοπεποιθηση, βγες εξω, βραδυ, γεγονοτα, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δεχεσαι, διαστημα, δυνατοτητα, δυστυχως, δωρο, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εμφάνιση, εξετασεις, εξελιξη, εξοδα, επιτυχια, ερμης, ευθυνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θετικο, ισορροπια, καρκινος, κλιμα, λαθη, λεπτομερειες, μακρια, ματια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, παντα, οιωνοι, παιδια, περιβαλλον, πιθανοτητες, προβληματα, πρωι, σιγουρος, σειρα, σκορπιος, σχεδια, σχεδιο, ταυρος, τριτη, φαινονται, φιλε, χερι, ομορφα, δωσε, δωσεις, για σενα, χωρα, ιδιαιτερα, μεινει, ουδετερα, ουρανια, τοξοτη, θεματα, βγες, ωραιο, χαλαρα
Τυχαία Θέματα