Τα ζώδια σήμερα 27/08/2013

22:15 29/8/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει, φίλε Κριέ, και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και κοίταξε το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, ευτυχώς ο σύντροφός σου φτιάχνει ένα καλό κλίμα μέσα στη σχέση σου και

αυτό σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε μία κοινωνική εκδήλωση που πρόκειται να παραβρεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη, πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται έξοδα που δεν περίμενες και είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα θα επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος, φίλε Ταύρε, που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και αν ελέγξεις λίγο τον εγωισμό αλλά και το πείσμα σου, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία που σε χαρακτηρίζει, για να πλησιάσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα στη δουλειά σου θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις, που σε βασανίζουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Η σημερινή μέρα θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση αν είσαι Δίδυμος, από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και τα οποία θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα, όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει έτσι. Βγες με φίλους και θυμήσου πώς είναι να περνάς καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου, που είναι ακόμα πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Μην αγχώνεσαι με όσα συμβαίνουν σήμερα, φίλε Καρκίνε, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί στο έπακρο, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις λίγο την υγεία σου, γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Αν πάλι είσαι μόνος, βγες από το καβούκι στο οποίο έχεις κλειστεί και ανοίξου σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα δεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα, να προχωρούν και να σε ικανοποιούν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η σημερινή Τρίτη, φίλε Λέων, σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Λέων, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι μόνος, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, σήμερα στη δουλειά σου θα επικρατήσει ηρεμία, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε αποφάσεις, που πιθανόν να μη σου βγουν σε καλό. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα, καθώς ευνοούνται. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Για να προχωρήσεις μπροστά, φίλε Παρθένε, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να κλείσεις το χάσμα που έχεις ανοίξει ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, σήμερα μπορείς να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, φρόντισε να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις, αγαπητέ Ζυγέ, και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι καιρός να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο. Είναι στο χέρι σου να δώσεις ή όχι το πράσινο φως για κάτι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, σήμερα απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και το κλείσιμο κάποιας συνεργασίας. Άφησε τα συμπεράσματα για κάποια άλλη στιγμή. Αλλά και στα οικονομικά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα έξοδά σου αυξάνονται επικίνδυνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε μιζεριάζει και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα καλύτερο αύριο για εσένα και την οικογένεια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και η διπλωματία αλλά και η ευελιξία θα σε σώσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρχίζουν να αποδίδουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις αρκετά σχέδια που έχεις εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, εσύ που είσαι Τοξότης, σήμερα δείξε προσοχή και συγκεντρώσου σε διάφορα ζητήματα, που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, αρκετά θέματα σε προβληματίζουν σχετικά με το σύντροφό σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις, που θα φέρουν μια νέα πνοή τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνηση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει, φίλε Αιγόκερε, και με λίγη προσοχή, θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν. Απόφυγε και εδώ τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες, πριν κάνεις νέα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα σε βγάλουν σήμερα από το πρόγραμμά σου, αν είσαι Υδροχόος, και θα σου χαλάσουν τη διάθεση με τον τρόπο που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις και πολλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά σε προβληματικές καταστάσεις και να απολαύσεις μια ήρεμη Τρίτη, που θα σε ξεκουράσει δίπλα στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γκρινιάζοντας για τη μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, σήμερα θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις. Στα οικονομικά χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Μην κάνεις έξοδα, πριν σκεφτείς καλά αν υπάρχει περιθώριο στον προϋπολογισμό σου.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η κοινωνικότητά σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη της, αγαπητέ Ιχθύ, και σου ανοίγει δρόμους εκεί που δεν το περιμένεις. Αξιοποίησε κάθε γνωριμία, αλλά και κάθε επαφή με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις σκέψεις σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για σημαντικές επαφές και κάθε είδους συνεργασία που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, δείξε ενδιαφέρον στο ταίρι σου και μην χαλάς το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες. Οι εντάσεις παραμονεύουν! Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου και πέρνα όμορφα με την αγαπημένη σου παρέα. Κάπου εκεί υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Άφησε τις αβάσιμες ανασφάλειες και προχώρα τα σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Θα πρέπει να κάνεις περισσότερη οικονομία.

myastro.gr

Keywords
ζωδια σημερα, καιρος, διδυμοι, βγες, αγχώνεσαι, δραση, λεων, νέα, φως, νους, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα, αιγοκερως, βημα, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οικονομια, προγραμμα, σημερινη, τοξοτης, υγεια, υδροχοος, φως, ψεματα, ωρα, αγαπη, αγχος, αγχώνεσαι, ατομο, βοηθεια, βραδια, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γνωριμια, δυνατοτητα, δειξε, ευχαριστο, ευκαιρια, ειλικρινα, υπαρχει, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επιτυχια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηρεμια, θετικο, θυμησου, ηρεμα, καρκινος, κινηση, κλιμα, λαθη, λογια, ματια, ματι, μοναξια, μπορεις, μυαλο, οικογενεια, ομορφη, ουσιαστικα, πεισμα, πνοη, προβληματα, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, ταυρος, ταση, τρεξιμο, τριτη, τρυπες, φαντασματα, φιλε, χερι, χασμα, ψυχραιμια, ομορφα, δωσε, δωσεις, ιδιαιτερα, μπροστα, νους, τοξοτη, θεματα, βγες
Τυχαία Θέματα