Τα ζώδια σήμερα 27/06/2013

13:29 27/6/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει πολύ δυναμισμό, αγαπητέ Κριέ, και θα φέρει εξελίξεις, που θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Ξεκινάει μια περίοδος που θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε άμεσα να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα λοιπόν σήμερα, που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα και σε ευνοεί ιδιαίτερα, να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα

αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, απόφυγε σήμερα να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στεναχωρήσεις και τον σύντροφό σου. Καμιά φορά, ο εκνευρισμός και η κούραση που μπορεί να νιώθετε και οι δύο, έχουν φυσικό επακόλουθο την ένταση μεταξύ σας. Αν δεν έχεις σχέση, η Σελήνη στους Ιχθείς σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της, ώστε να έχεις την επικοινωνία που αναζητάς εδώ και καιρό, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον τομέα της εργασίας σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, φίλε Κριέ. Δώσε προτεραιότητα σε θέματα που σου φαίνονται επουσιώδη, αλλά στην πραγματικότητα είναι σημαντικά για την μετέπειτα πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, γι’ αυτό προσπάθησε να μην προβείς σε περιττές αγορές, ώστε να αποφύγεις να βρεθείς σε δύσκολη θέση μελλοντικά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Οι αλλαγές που θα συμβούν σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα αναστατώσουν τη ζωή σου και θα δημιουργήσουν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις υπερβολές. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις από το άγχος, που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, χάρη στην εύνοια που θα σου χαρίσει η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα από σήμερα και θα σε κάνει πιο τρυφερό και στοργικό απέναντί του. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Αν πάλι η μοναξιά σε έχει κουράσει και έχεις πάψει να ελπίζεις, να ξέρεις πως ένα πρόσωπο από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον θα σου φτιάξει τη διάθεση, καθώς θα σε φέρει σε επαφή με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά και με μερικές καθυστερήσεις που έχεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα. Μην το βάζεις κάτω και δραστηριοποιήσου δυναμικά, ώστε να πετύχεις όσα θέλεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, γιατί όλα αυτά τα θέματα σε αγχώνουν αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Η σημερινή ημέρα θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις, σε πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή και για τον κατάλληλο σκοπό. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Οργάνωσε τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα και στο εξής στον Λέοντα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας… πόσο μάλλον ο σύντροφος σου, που είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος!!! Όσο για εσένα, φίλε Δίδυμε, που δεν έχεις μόνιμη σχέση, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Κινητοποιήσου άμεσα και δραστικά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τα ερωτικά σου όνειρα πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου δεν θα τα πας άσχημα, αν είσαι Δίδυμος. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Μάθε να συνεργάζεσαι καλύτερα με τους συναδέλφους σου και δώσε τους χώρο να δράσουν και αυτοί. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι, αγαπητέ Καρκίνε, και θα αρχίσεις να κινείσαι με στόχο να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στη ζωή σου. Ταυτόχρονα, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα από παλιά, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μίλα ανοιχτά και διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει. Πρέπει πάση θυσία να μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σου βγει σε κακό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα, φίλε Καρκίνε, ανεβάζει σε πολύ καλά επίπεδα την επικοινωνία σου και θα έχεις και περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να επέλθει η ηρεμία μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό είναι να ανοίξουν την πόρτα της καρδιά τους, γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά και αν την βρει κλειστή… θα φύγει!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στη δουλειά σου, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι αρκετά συμφέρουσες. Μην διστάσεις να ζητήσεις και την γνώμη των συνεταίρων σου, αν κρίνεις ότι δεν μπορείς να τις αξιολογήσεις μόνος σου. Στα οικονομικά, προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί θα έχεις τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Προσπάθησε να ισορροπήσεις ορισμένα θέματα, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Λέων. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και πολύ σύντομα θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, βρες χρόνο για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, αν υπάρχει κάτι που σε έχει απομακρύνει το τελευταίο διάστημα, και να το συζητήσεις εκτενέστερα. Μην διυλίζεις τον κώνωπα και κινήσου με ψυχραιμία, γιατί πολύ εύκολα η τρίχα θα γίνει τριχιά και μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Το ίδιο ισχύει κι αν είσαι αδέσμευτος και υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Φρόντισε να το πλησιάσεις και μην κολλάς σε κάποιες λεπτομέρειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό, για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Η δυναμικότητά σου είναι στα ύψη, με την Αφροδίτη σήμερα να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου. Εκμεταλλεύσου το γεγονός αυτό, για να στρέψεις όλα τα βλέμματα επάνω σου! Για να βελτιωθούν τα οικονομικά σου, καλό θα είναι να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Παρθένε, και ο δυναμισμός σου, αλλά και η αποφασιστικότητα που θα έχεις για κάποια θέματα, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά. Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν προκύπτει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, μόνο και μόνο γιατί μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν σήμερα στον τομέα των αισθηματικών σου, φίλε Παρθένε, καθώς ο ερωτικός πόθος του συντρόφου σου έχεις ξυπνήσει και θα κάνει τα πάντα για να σε… αποπλανήσει. Φρόντισε να το διασκεδάσεις, χωρίς περιττούς δισταγμούς και αναστολές! Αν αυτήν την περίοδο δεν έχεις σχέση, μία κίνησή σου θα είναι αρκετή για να φέρεις το υποψήφιο ταίρι σου πιο κοντά και να το… παγιδεύσεις!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου αυτήν την ημέρα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές και να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η σημερινή θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης για εσένα, φίλε Ζυγέ! Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Πρόσεχε και μάθε να κρατάς την ψυχραιμία σου σε λογικά επίπεδα!

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, θα νιώσεις την ανάγκη σήμερα να επανεξετάσεις τα δεδομένα της σχέσης σου και τα αισθήματά σου. Μην μιλήσεις όμως στον σύντροφό σου, αν δεν έχεις καταλήξει κάπου, γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρότερες ζημιές από αυτές που νομίζεις και να στεναχωρηθείς πολύ. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σου εκδηλώσει τον έρωτα του και εσύ με την σειρά σου θα μείνεις στήλη άλατος!!! Να που συμβαίνουν και αυτά!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Κάποια οικονομικά σου θέματα, σήμερα ζητούν άμεση διευθέτηση. Προσπάθησε να ανταποκριθείς, ακόμη κι αν το κόστος θα είναι μεγάλο για τα τωρινά σου δεδομένα. Πολύ σημαντικές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στον τομέα της εργασίας σου, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Λέοντα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα μπορείς εύκολα να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα, θα έχεις μεγάλη συναισθηματικότητα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δεις τα πράγματα ως έχουν και όχι από την δική σου, ευαίσθητη ματιά. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου χαλάσει την ψυχολογία. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, ο σύντροφός σου σήμερα θα ζητήσει την βοήθεια σου, για ένα πρόβλημα που τον απασχολεί. Να θυμάσαι ότι και αυτός από την πλευρά του ήταν δίπλα σου σε αντίστοιχες περιπτώσεις, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι και εσύ κοντά του και να συμμεριστείς τις έννοιες του. Αν είσαι μόνος σου, απόφυγε να ρισκάρεις μία φιλική σου σχέση, προσπαθώντας να την μετατρέψεις σε ερωτική, μόνο και μόνο επειδή αισθάνεσαι απελπιστικά μόνος…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Σκορπιέ, στη δουλειά σου έχεις όλες τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους. Στον τομέα των οικονομικών, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέξεις και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, γιατί οι κίνδυνοι εξαπάτησης που καραδοκούν είναι πολλοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Απόφυγε σήμερα τα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Τοξότη, γιατί η μέρα θα είναι από μόνη της επιβαρυντική, με την Σελήνη από τους Ιχθείς να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα και να σε επηρεάζει. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα, δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένα. Φρόντισε να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, γιατί δυστυχώς μόνος του, κανένας δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα!!!

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, τα προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου θα βρουν σήμερα τις καλύτερες λύσεις, αν πραγματικά το θελήσεις και γίνεις πιο συγκαταβατικός στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι και αυτός με την σειρά του είναι δίπλα σου, για να σου συμπαραστέκεται και όχι να σε ανταγωνίζεται, όπως καμιά φορά νομίζεις. Δώσε του την ευκαιρία να σου το αποδείξει. Όσο για εσένα που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μια βόλτα στα μέρη που συχνάζει το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και θα καταφέρεις να το σαγηνεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Τοξότη, διακρίνεσαι από την πολυπραγμοσύνη και την ευφυΐα σου και αυτά άλλωστε είναι τα δυνατά σου σημεία. Βρες σήμερα τους κατάλληλους τρόπους, για να προωθήσεις τη δουλειά σου και να προβάλεις τις ιδέες σου. Σύντομα, τα οφέλη που θα αποκομίσεις, θα είναι πολύ σημαντικά. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα, στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν, και καλό θα είναι να τα δεις περισσότερο με τη λογική σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από τον αγαπημένο σου. Εσύ που δεν έχεις βρεις ακόμη το άλλο σου μισό, να γνωρίζεις ότι το καθετί θέλει και την δική σου προσπάθεια, για να επιτευχθεί. Κουνήσου λοιπόν από τον καναπέ σου, βγες έξω και γνώρισε κόσμο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε φοβίζει, γιατί με τις θετικές αλλαγές που θα γίνουν στη δουλειά σου, έπεται και η αύξηση των εισοδημάτων σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις από άλλη σκοπιά και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, που μέχρι σήμερα έκανες. Το πείσμα και η επιμονή σου ώρες-ώρες δεν έχουν όρια και το ξέρεις καλά ότι ευθύνονται για τα περισσότερα προβλήματά σου. Θα πρέπει λοιπόν να τα κοντρολάρεις λίγο, γιατί σίγουρα δεν σου αρέσει να στεναχωριέσαι, όπως κάνεις τον τελευταίο καιρό σε σταθερή βάση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, πέρασαν πια οι μεγάλες δοκιμασίες και δυσκολίες της σχέσης σου και μπορείς πια να ονειρεύεσαι ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον για εσένα και τον σύντροφό σου. Με σύμμαχό σου την Αφροδίτη, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Λέοντα, όλα είναι εφικτά και για εσένα που είσαι μόνος σου εδώ και καιρό. Η μέρα που θα σε βρει να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, ίσως είναι και η σημερινή!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον τομέα των επαγγελματικών σου, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να κάνεις προσεκτικές και μεθοδικές κινήσεις, ώστε να έχεις γρήγορα, θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο, και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Μια ημέρα με πολλές εναλλαγές θα είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Ωστόσο, μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Θα γίνουν συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που θα σε κάνουν να αισθανθείς υπέροχα. Αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, έχε υπόψη σου ότι πολλές θα είναι οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε γοητεύσουν και θα σε βγάλουν από τον λήθαργο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, φίλε Ιχθύ. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου κυμαίνονται σε καλά επίπεδα και μπορείς να τους εμπιστευτείς, χωρίς να έχεις ενδοιασμούς. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, έως ότου, νέα, εκκρεμότητες, διδυμοι, καιρος, λεων, βρες, λύση, επηρεάζει, βγες, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, σκοπια, αποτελεσματα, μιλα, δυνατα, πλανητες, μια ημερα, αιγοκερως, αφροδιτη, γνωμη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, ονειρα, οψη, περιοδος, περιεργα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, ψυχολογια, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αξιζει, ατομο, αυτια, βγες εξω, βοηθεια, βρες, βρισκεις, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γοητεια, δεχεσαι, διαστημα, δυστυχως, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, ευνοια, έως ότου, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδιο, ηρεμια, ισχυει, θυμασαι, θυσια, καρκινος, κινηση, λεπτομερειες, λύση, ληθαργο, ματια, ματι, μοναξια, μπορεις, παντα, οικογενεια, ορια, πεμπτη, περιβαλλον, πεισμα, ποθος, προβληματα, πορτα, σιγουρα, συντομα, σειρα, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, ταση, τρεξιμο, υλοποιηση, φαινονται, φιλε, φυσικο, φορα, ψυχραιμια, ωρες, αγορες, δωσε, δωσεις, φιλοι, ιδιαιτερα, καρδια, μπροστα, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες
Τυχαία Θέματα