Τα ζώδια σήμερα 27/04/2013

15:36 27/4/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Χρειάζεσαι σήμερα περισσότερη ψυχραιμία, φίλε Κριέ, και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγώνεις με καταστάσεις που σε προβληματίζουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να λύσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, και προπάντων να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Για να το πετύχεις αυτό, φρόντισε

να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και να εκδηλώσεις την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου. Αν ακόμη έχεις την μοναξιά για μοναδική σου παρέα, σήμερα τελείως ξαφνικά θα προκύψει μία νέα γνωριμία. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να εξετάσεις πρώτα αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Ίσως είναι καλύτερα να ζητήσεις και την συμβουλή κάποιων συναδέλφων σου, που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Στα οικονομικά, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική για εσένα, φίλε Ταύρε, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, γιατί θα το μετανιώσεις μετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Καλό θα είναι αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ταύρε, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Μην αναμοχλεύεις χωρίς σημαντικό λόγο τα ίδια και τα ίδια και κάνε κάτι δραστικό για αλλάξεις τις καταστάσεις που δεν σου αρέσουν. Όσο για σένα που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά σε μία συνάντηση, με ένα άτομο που σου αρέσει από καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, φρόντισε να συνεργαστείς και να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη. Τα οικονομικά σου όμως θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Σήμερα νέα πράγματα θα σε ενθουσιάσουν, αγαπητέ Δίδυμε, και θα έχεις θετικές εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Έχε υπομονή, θάρρος και ρύθμισε τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Κάποιο καλό νέο θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου στα οικονομικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στον σύντροφό σου και σε ερωτηματικά τον βάζεις, αλλά και δεν διασφαλίζεις μια καλή πορεία στη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν μόνος σου, για να μην χρειαστεί να σε αλλάξει η ίδια η ζωή!!! Οι μοναχικοί Δίδυμοι θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, γεγονός που θα σας ανανεώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να μπορέσεις να αποκαταστήσεις κάποιες ψυχρές σχέσεις με συνεργάτες σου και το πεσμένο σου ηθικό θα ανέβει αισθητά. Στα οικονομικά, σταμάτα να ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα η μέρα σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Καρκίνε. Η θετική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει μεγάλη δυναμικότητα και ενέργεια. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, έτσι ώστε να μην αγχωθείς και να ξεμπερδέψεις με τα ζητήματα που σε απασχολούν με επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μίλα με τον σύντροφό σου και διοργάνωσε ένα όμορφο βράδυ στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένεια σας. Δημιούργησε μία όμορφη ατμόσφαιρα, καθώς η νύχτα είναι ιδανική για να βελτιώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Όσο για σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, ακολούθησε την ίδια τακτική και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Καρκίνε, οι συνεργασίες στη δουλειά σου ευνοούνται σήμερα, όπως και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν σε άσκοπα έξοδα και σταθεροποίησε όσο περισσότερο μπορείς τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Ξεκινάει μια ημέρα που θα έχεις αρκετή ένταση φίλε Λέων, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς τη μέρα σου με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, στους τομείς που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Τώρα που η Αφροδίτη σε ευνοεί από τον Ταύρο, θα καταφέρεις να το πετύχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, αγαπητέ Παρθένε, και προπάντων μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά -σιγά να εξωτερικεύεσαι και να εκφράζεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση, που τον έχεις υποβάλλει. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μπορείς να διασκεδάσεις αυτό το βράδυ και να συναντηθείς με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους και την οικογένεια, είτε την δική σου είτε του συντρόφου σου. Άλλωστε Σάββατο είναι και ο ελεύθερος σου χρόνος είναι άπλετος. Οι ελεύθεροι Παρθένοι αφήστε για λίγο το άγχος των ερωτικών σας στην άκρη και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, φίλε Παρθένε. Θα κάνεις συζητήσεις για κάποιες νέες συνεργασίες και για κάποια νέα πράγματα που έχεις στο μυαλό σου να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος θα σε χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ζυγέ. Πολλές οι υποχρεώσεις, αλλά ευτυχώς με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις και τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Να ξέρεις ότι όλα θα γίνουν, αρκεί να μην ξεχνάς ότι μερικά πράγματα θέλουν και το χρόνο τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ίσως να βλέπεις ότι η πορεία της σχέσης σου δεν είναι καλή, φίλε Ζυγέ. Αν δεν θέλεις να χάσεις τον σύντροφό σου λοιπόν, μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, για να βρεθούν λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, οι οιωνοί είναι καλοί και θα έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με πολλές εκκρεμότητες, που έχεις συσσωρεύσει από το παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην δίνεις σημασία σε ασήμαντες αφορμές, που μπορεί να σε εκνευρίζουν στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, και μην ξεσπάς άδικα στον σύντροφό σου. Ακόμη κι αν νιώθεις ένταση από τη δουλειά ή από κάποιο άλλο θέμα που σε απασχολεί, φρόντισε καλύτερα να συζητήσεις μαζί του και να ζητήσεις την γνώμη του. Κάποια συμβουλή θα έχει να σου δώσει! Οι μοναχικοί Σκορπιοί να περιμένετε ευχάριστα μαντάτα από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που υπάρχουν και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Τον τελευταίο καιρό έχεις έντονη τη διάθεση να οργανωθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να προχωρήσεις ακάθεκτος στα σχέδια που έχεις από το παρελθόν και να ξέρεις ότι σε περιμένει μεγάλη επιτυχία. Επιτέλους, ανταμείβεσαι για τους κόπους σου και πρέπει να εξακολουθείς να προσπαθείς, γιατί σε περιμένουν ακόμα μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, αγαπητέ Τοξότη, και θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου, αυτό το βράδυ είναι ιδανικό για να διασκεδάσεις με κοινούς φίλους και να κάνεις εποικοδομητικές κουβέντες. Οι ελεύθεροι Τοξότες προτιμήστε την θαλπωρή της οικογένειάς σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά, που δεν σε φοβίζει. Ωστόσο, φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου και να ασχοληθείς με τα πιο πρακτικά ζητήματα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πολλά πράγματα, αγαπητέ Αιγόκερε, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Άλλωστε, η θέση του Άρη στον φιλικό για εσένα Ταύρο θα αρχίσει σιγά σιγά να σου φτιάχνει την διάθεση, γι’ αυτό μην χολοσκάς άδικα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για το μέλλον της. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μπορείς να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Έτσι, χωρίς να το καταλάβεις, θα κάνεις καινούργια γνωριμία, που θα σου πάρει τα μυαλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Αιγόκερε, στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά. Κάνε κουράγιο, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις περισσότερη οικονομία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η σημερινή ημέρα μερικές φορές θα σου προκαλεί νεύρα, αγαπητέ Υδροχόε. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, θα έχεις παράπονα για ορισμένα πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με τον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, μην ξεχνάς ότι η κοινωνικότητά σου αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, οπότε κάτι καλό θα προκύψει, σίγουρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, φίλε Υδροχόε, τον οποίο προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου, που συνεχώς εμποδίζονται από εξωτερικούς παράγοντες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές. Μέρα που είναι, πρόσεχε λίγο παραπάνω για να μείνεις άφραγκος.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα που θα έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου, αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις την εύνοια του πλανητικού σκηνικού για να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, φίλε Ιχθύ, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποια αγωνία για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι τόσο φιλικοί μαζί σου, που θα σε ευνοήσουν για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς καλύτερα σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, εκκρεμότητες, νέα, διδυμοι, εκκρεμότητα, ειδήσεις, λεων, αγχώνεσαι, myastro, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, μιλα, πλανητες, μια ημερα, αιγοκερως, αφροδιτη, γνωμη, δουλεια, ζυγος, θαρρος, θεμα, κριος, λεων, οικονομια, οψη, περιοδος, πιεση, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, αγχος, αγχώνεσαι, αγωνια, απιστευτα, ατμοσφαιρα, ατομο, βραδυ, γεγονος, γνωριμια, διδυμοι, δικη, υπαρχει, εκκρεμότητα, εκκρεμότητες, ενεργεια, εξετασεις, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ευνοια, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, υπομονη, θαλπωρη, ηθικο, καρκινος, λαθη, λογια, λογο, μαζι σου, μαντατα, ματια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νευρα, νυχτα, οιωνοι, οικογενεια, ομορφη, ωριμοτητα, οφελος, πρωι, σαββατο, συνεχεια, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, ταυρος, ταση, τρεξιμο, υλοποιηση, φιλε, χρονος, ψυχολογικα, ψυχραιμια, αφορμες, βηματα, δωσεις, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, μυαλα, νιωθεις, πηγες, τοξοτη, θεματα, ξεχνας
Τυχαία Θέματα