Τα ζώδια σήμερα 25/11/2013

03:22 25/11/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, αγαπητέ Κριέ, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα, μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα, φίλε Κριέ. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά στη σχέση σας στο μέλλον. Εσύ που είσαι

ακόμη σε αναζήτηση, απόκτησε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και τότε θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, ίσως να συμβούν κάποιες αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου, που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω, φίλε Ταύρε. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στη ζωή σου. Σήμερα, καλό θα είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από τις όποιες αναταραχές και εντάσεις ενδέχεται να προκύψουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μην τραβήξεις τις καταστάσεις στα άκρα. Όσο για σένα που ζεις ακόμη με την μοναξιά, σήμερα η γοητεία που θα σε διακρίνει θα έλξει ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, με το οποίο μελλοντικά ενδέχεται να προχωρήσεις σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους, αγαπητέ Ταύρε. Η ημέρα είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις και τα περιθώριά σου είναι πολύ στενά για να τις επιχειρήσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τα έξοδα, γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορεί να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, φίλε Δίδυμε, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος και σε συντροφεύει η μοναξιά, για άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου. Μήπως το ταίρι που ψάχνεις είναι πιο κοντά απ’ όσο πίστευες;

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, για σένα που είσαι Δίδυμος. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη, που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, γιατί τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου, με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησέ τες!!!

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις, να το πεις με ηρεμία και όμορφο τρόπο. Μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου για ανούσιες αφορμές. Συζήτησε μαζί του και εξήγησε πώς νιώθεις ακριβώς για μερικά πράγματα, ώστε να μπορέσει και εκείνος να κάνει τις κινήσεις του, για να σε ηρεμήσει και να διώξει τις ανασφάλειές σου. Όσο για σένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, η Σελήνη στον Λέοντα θα σου χαρίσει την τόλμη, για να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου στο άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σας. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν θα πρέπει να δώσεις άλλες αναβολές, για να τις καλύψεις.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η σημερινή Δευτέρα είναι κατάλληλη για σκέψη και αυτοσυγκέντρωση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, αγαπητέ Λέων. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε κραιπάλες. Δεν θα σου κάνουν καλό και μετά δεν θα ξέρεις τον τρόπο να ανακάμψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σε περιμένει ένα βράδυ με ερωτικές εκπλήξεις και περίσσιο συναίσθημα από την πλευρά του συντρόφου σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί πραγματικά θα λάμψετε και δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, φίλε Λέων, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια μέχρι τώρα, γι” αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Αυτή η Δευτέρα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά, σε ευνοεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις την μέρα σου χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Κι αν ακόμη στην ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται, φίλε Παρθένε. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη, γιατί ο ανταγωνισμός που επικρατεί είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να πάρουν λίγο από τη δόξα σου, με πλάγιους τρόπους. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αισιοδοξία, δυναμισμός και καλή διάθεση χαρακτηρίζουν τη σημερινή μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, και δεν είναι και λίγα. Απόλαυσε μία Δευτέρα, όπου όλα πηγαίνουν αρκετά καλά για το ζώδιό σου. Τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η μιζέρια των προηγούμενων ημερών, δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία, αλλά κι αυτό ακόμα καλό είναι, φίλε Ζυγέ. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα, και το πιο σημαντικό είναι ότι ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος να σου τα προσφέρει. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά και μην στεναχωριέσαι. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να μπορείς να απολαύσεις τη μοναξιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα, που είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για εσένα. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων και συνεργατών σου και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά. Εκμεταλλεύσου το!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Η διάθεσή σου σήμερα είναι αρκετά ανεβασμένη και καλή, αγαπητέ Σκορπιέ. Είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα να βρεις χρόνο για να σκεφτείς κάποια πράγματα που απέφευγες μέχρι τώρα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι κάτω από το πρίσμα της λογικής σου και αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματά τους θα έχουν μόνιμη και συμφέρουσα διάρκεια για εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου και κοινές παρέες. Ιδιαίτερα εσύ που είσαι ελεύθερος, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα και να αφιερώσεις χρόνο σε άλλες δραστηριότητες, που σε ευχαριστούν περισσότερο. Φρόντισε επίσης κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Τοξότη, και αυτό φαίνεται σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου, που εκπέμπει σήμα κινδύνου, και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί κατ’ εξοχήν να σε απασχολήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει μια ακαταμάχητη παρουσία, όπου κι αν βρεθείς. Και αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση εκμεταλλεύσου το για να βρεις το ταίρι που έχεις ονειρευτεί. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε καταβροχθίζει, φίλε Τοξότη. Βάλε σήμερα ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις ό,τι κι αν γίνει. Έχεις κι άλλες ανάγκες, που πρέπει να καλύψεις για να νιώσεις καλά. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να μείνεις και λίγο μόνος σου σήμερα και να προσπαθήσεις να αξιολογήσεις ποιοι από τους ανθρώπους που σε περιβάλουν, αξίζουν να ασχολείσαι μαζί τους και να στεναχωριέσαι για να δικά τους προβλήματα. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και με ποιους αξίζει τον κόπο να συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, το αποψινό βράδυ θα είναι ερωτικό και παθιασμένο για εσένα, φίλε Αιγόκερε. Μπορείς να απολαύσεις μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι αδέσμευτος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει! Άσε τη νύχτα να περάσει, δρώντας υπέρ σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα πιθανόν παρουσιαστεί. Δρώντας με σύνεση και αυτοσυγκράτηση, πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει, αλλά δυστυχώς η καταναλωτική σου μανία δεν σε αφήνει σε ησυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Αυτή η Δευτέρα σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου, αγαπητέ Υδροχόε. Μη κλείνεσαι στον εαυτό σου και μεγεθύνεις τα αρνητικά σου συναισθήματα, γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αύριο θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, περνάς μια όμορφη φάση στη σχέση σου, με αλληλοκατανόηση και αγάπη ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτό το βράδυ με τη συντροφιά του ή αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, παρέα με αγαπημένους σου φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση και ίσως πάνε την καριέρα σου ένα βήμα ψηλότερα. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, καταφέρνεις να βγεις από το καβούκι στο οποίο έχεις μπει και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις, με ηρεμία και χωρίς πανικό, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάποιες από αυτές, συζήτησέ τες με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πρώτα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν σήμερα να δείς τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου σήμερα αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις κάποιες υποθέσεις σου, που το τελευταίο διάστημα δεν λένε να λυθούν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, διδυμοι, εκκρεμότητες, λεων, μιζέρια, σημαίνει, αγχώνεσαι, φλερτ, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, πλανητες, αιγοκερως, βημα, γνωμη, δουλεια, ζυγος, καριερα, κριος, λεων, οριζοντες, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υγεια, υδροχοος, φλερτ, ωρα, αγαπη, αγχος, αγχώνεσαι, αξιζει, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, ατομο, βραδια, βραδυ, βρειτε, γινει, γινεται, γοητεια, δευτερα, διαστημα, δειξε, δυστυχως, δοξα, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολα, εκκρεμότητες, ενεργεια, εμφάνιση, εξοδα, επιτυχια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηρεμησε, ηρεμια, ησυχια, θαυμα, ισορροπια, καρκινος, κινηση, λαθη, λεπτομερειες, λογο, μιζέρια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νυχτα, ομορφη, ουσιαστικο, προβληματα, πρισμα, σιγουρος, συντομα, σειρα, σκορπιος, στα ακρα, σχεδια, ταυρος, ταση, τολμη, φιλε, χαμογελο, ομορφα, αφιερωσεις, αφορμες, δωσεις, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, πηγες, σημαίνει, σημα, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα