Τα ζώδια σήμερα 21/09/2013

01:29 21/9/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Το σημερινό Σάββατο είναι πολύ θετικό για εσένα, φίλε Κριέ, και αυτό φαίνεται καταρχήν στη διάθεσή σου. Είσαι πολύ ανεβασμένος και έχεις έντονη κοινωνικότητα, που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία, μέσα από γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, μπορείς σήμερα να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου και να θέσεις ζητήματα που σε ενοχλούν. Η μέρα είναι πολύ καλή για να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα. Αν πάλι είσαι μόνος, τότε άφησε την αισιόδοξη

και ευχάριστη πλευρά σου να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα άκρως ερωτική, ώστε να σε πλησιάσουν ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, σήμερα στη δουλειά σου καταφέρνεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και να πας παρακάτω, χωρίς εμπόδια στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, χρειάζονται έλεγχο, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει στη λύση πολλών προβλημάτων, που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Ταύρε. Έχεις τη διάθεση, αλλά και την ενέργεια να δώσεις οριστικές λύσεις και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Μίλα στους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν και θα δεις ότι είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η καλή σου διάθεση θα φτιάξει μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα δεχτείς την αγάπη του συντρόφου σου σε όλο της το μεγαλείο. Αν είσαι μόνος, δείξε τι είναι αυτό που θέλεις και θα βρεις την ανάλογη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, οι έντονες προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα δείχνουν τα θετικά αποτελέσματα και με την ενεργητικότητα που σε διακρίνει, θα λάβεις αποφάσεις που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες, αλλά μην υπογράψεις τίποτα, αν δεν το σκεφτείς καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει λίγο σκεπτικό και προβληματισμένο, αγαπητέ Δίδυμε. Η διάθεσή σου χαλάει κυρίως εξ αιτίας κάποιων ατόμων, που διαφωνούν μαζί σου και σε βάζουν σε αντιπαραθέσεις χωρίς να το θέλεις. Προσπάθησε να μείνεις ουδέτερος και μην επηρεάζεσαι, γιατί υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα για εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μην περιμένεις να τα κάνει όλα ο σύντροφός σου, φίλε Δίδυμε. Κάνε κι εσύ κάποιες κινήσεις, που θα βοηθήσουν τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος, η μέρα είναι ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να φλερτάρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, να αξιοποιήσεις στο έπακρον κάθε ευκαιρία που θα προκύψει. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια ισορροπία, που εύκολα μπορεί να διαταραχθεί. Περιόρισε κι άλλο τα έξοδά σου και γενικά παράμεινε συντηρητικός στις κινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να αξιοποιήσεις τη σημερινή μέρα για οργανωθείς και να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Μην αφήνεις να στέκονται εμπόδιο κάποιες καταστάσεις, που μπορούν να λυθούν. Ειδικά θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, μπορούν σήμερα να εξελιχθούν θετικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, καλό είναι να δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στη σχέση σου και να σταματήσεις τη γκρίνια. Κάποια προβλήματα θα προκύψουν από την κακή σου διάθεση. Αν δεν έχεις σχέση, είναι μια καλή μέρα να κάνεις ένα βήμα προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου κυριαρχεί έντονο άγχος και πίεση. Ωστόσο, μπορείς σήμερα να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τακτοποίησε χρέη, για να βάλεις μια σειρά στα έξοδά σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μην κοιτάς τα διάφορα προβλήματα άπραγος και αγχωμένος. Μίλησε με δικούς σου ανθρώπους και ζήτησε τη βοήθειά τους. Μη διστάσεις να πάρεις δραστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν έχουν κάποιο ρίσκο. Οι πλανήτες ευνοούν τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, ίσως σήμερα να βρεθείς αντιμέτωπος με τα συναισθήματά σου. Μην καταπιέζεσαι και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να νιώσεις καλά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείς κάπως από το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, η μέρα προσφέρεται για να βγεις με φίλους αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, είναι σε μια μέρα σχετικά καλή. Θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, αλλά με λίγη προσπάθεια θα τις αντιμετωπίσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, για να μπουν σε μια ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα πρέπει να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και να μην αποσυντονίζεσαι από διάφορα σχόλια, που μπορεί να φτάνουν στα αφτιά σου, αγαπητέ Παρθένε. Μόνο προβλήματα θα προκαλέσεις, απαντώντας σε αυτά. Βρες χρόνο και ενέργεια για τα δικά σου άτομα. Σήμερα θα σε χρειαστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, καλό θα είναι να φροντίσεις να λύσεις άμεσα τα προβλήματα της σχέσης σου, γιατί σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο χάος. Αν είσαι μόνος, μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα, με ιδιαίτερα ευχάριστα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Με τη βοήθεια κάποιων ατόμων από το χώρο της εργασίας σου, μπορείς να πετύχεις πιο άμεσα τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου, σου δημιουργούν πολύ άγχος. Απόφυγε τις κινήσεις που αφορούν στο μέλλον και προγραμμάτισε τα χρέη του παρόντος.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η ενεργητικότητα που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να γίνει παγίδα και να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Μην είσαι επίμονος, αλλά φέρσου διπλωματικά σε συζητήσεις που θα προκύψουν. Έτσι, θα πετύχεις πιο γρήγορα τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, αυτά που σε προβληματίζουν στη σχέση σου πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, γιατί όσο τα αφήνεις οδηγούν το δεσμό σου στην καταστροφή. Μίλα στο ταίρι σου για να βρείτε μαζί τις λύσεις. Αν είσαι μόνος, θα έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα. Δώσε τους μια ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Αρκετές παρεξηγήσεις μπορεί να σε καθυστερήσουν στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προσεκτικές κινήσεις. Απόφυγε έξοδα, αλλά και κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου δείξει μέσα από διάφορες περιστάσεις ότι πρέπει να λάβεις πιο ενεργή δράση, για να δώσεις τις λύσεις που θέλεις στα θέματα που σε απασχολούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αντιθέτως, δείξε όλες σου τις ικανότητες και το τι μπορείς πραγματικά να πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, η δική σου στάση είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα σήμερα στη σχέση σου και πρέπει να προσέχεις. Αξιολόγησε τη στάση, αλλά και τις απαιτήσεις σου. Αν είσαι μόνος, κάποιες γνωριμίες θα προκύψουν εκεί που δεν το περιμένεις. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια σταθερότητα και αυτό σε ανακουφίζει. Μην κάνεις τίποτα που θα διαταράξει τις ισορροπίες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες έχεις και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, ίσως χρειάζονται κάποιες κινήσεις που θα αυξήσουν τα έσοδα και θα μειώσουν τα έξοδά σου. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, έχεις μια διάθεση δημιουργίας και αυτό σε γεμίζει και σου φτιάχνει το κέφι. Είναι μια καλή μέρα για να βρεθείς με ανθρώπους που σε χρειάζονται ή να επιδοθείς σε ασχολίες που σε γεμίζουν και έχουν να κάνουν με έκφραση και επικοινωνία. Προσοχή να μην δώσεις υποσχέσεις, που δεν θα μπορείς να τηρήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σήμερα θα έχει θετικές εξελίξεις, φίλε Τοξότη. Όσα προβλήματα υπήρχαν ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, τώρα μπορούν να διορθωθούν. Αν είσαι μόνος, και πάλι η γοητεία σου μπορεί να βάλει το χεράκι της και να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όσα σκέφτεσαι. Ωστόσο, μην γίνεσαι παρορμητικός, γιατί δεν θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτικό προγραμματισμό και καλή διαχείριση, για να έρθουν σε μια σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξέρεις πολύ καλά ποιες είναι οι προτεραιότητές σου, γι’ αυτό μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να σε πάνε πίσω. Έχε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και θα μπορέσεις να καταφέρεις όσα θέλεις. Μέσα σε όλα αυτά, φρόντισε και την ξεκούρασή σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, και σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποια ζητηματάκια, που σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, αξιοποίησε κάποιες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, που θα σου παρουσιαστούν σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου κάποια καλά νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου δημιουργήσουν μια τάση ανανέωσης. Τα οικονομικά σου θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως επειδή θα προκύψουν προτάσεις, που αφορούν στο μέλλον. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα, πριν σκεφτείς καλά τις πιθανές μελλοντικές συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Το σημερινό Σάββατο είναι αρκετά φορτωμένο για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Συγκεντρώσου σε όσα έχεις να κάνεις και μη δίνεις σημασία σε κουβέντες ή κινήσεις ατόμων, που μόνο να σε συγχύσουν θέλουν. Δεν έχεις την πολυτέλεια να απαντήσεις και να ασχοληθείς με όλα. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και πρέπει να τον αξιοποιήσεις σε πιο σημαντικά ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, βρες χρόνο να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, για να αφήσεις πίσω σου όσα σε προβληματίζουν. Αν είσαι μόνος, κάνε λίγη υπομονή και μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Κάτι καλό σε περιμένει πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου είσαι σε μια φάση να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα δεδομένα, για να δεις τι είναι προς το συμφέρον σου. Πριν κάνεις οτιδήποτε, συμβουλεύσου κάποιους ανθρώπους της δουλειάς σου, που είναι πιο έμπειροι.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Είσαι σε μια μέρα πολύ δημιουργική, φίλε Ιχθύ, και αν δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, μπορείς να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Χρειάζεται όμως καλός προγραμματισμός και ψυχραιμία, για να μην κάνεις επιπόλαια λάθη. Φρόντισε να τελειώνεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος και συνέχισε με τις αλλαγές που αφορούν στο παρόν σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, αρκεί να δείξεις το καλύτερό σου πρόσωπο σήμερα στη σχέση σου, για να έχεις ιδιαίτερα ευχάριστες εκπλήξεις. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα σε ευνοεί να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, η ομαδική δουλειά θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Συζήτησε με τους συνεργάτες σου και βρες νέους δρόμους ανάπτυξης στο αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται τακτοποίηση. Εκμεταλλεύσου τη μέρα, για να διευθετήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις ή θέματα που θέλουν υπογραφές, και δείξε την απαραίτητη προσοχή.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, λύση, διδυμοι, εκκρεμότητες, λεων, σημαίνει, βρες, δραση, νέα, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, μιλα, πλανητες, αιγοκερως, βημα, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, πιεση, προγραμμα, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, αγαπη, αγχος, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βρες, βρειτε, γινει, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, δειξε, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, εκκρεμότητες, εκφραση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ζωδιο, ιδεες, η δικη, υπηρχαν, υπομονη, θετικο, ισορροπια, καρκινος, κινηση, κι αλλο, λαθη, λύση, λογο, μαζι σου, μπορεις, μονα, ξεκουραση, οικογενεια, προβληματα, ρισκο, σαββατο, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεφτεσαι, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, σχολια, ταυρος, ταση, τι ειναι, φιλε, χαος, χρονος, ψυχραιμια, δωσε, δωσεις, ιδιαιτερα, κειμενα, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα, χερια
Τυχαία Θέματα