Τα ζώδια σήμερα 15/07/2013

13:11 14/8/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, διαθέτεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα πετύχεις αποτελεσματικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και μην εκνευρίζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου,

φίλε Κριέ, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να μην ξέρει. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, βρες χρόνο να ασχοληθείς με κάποια νέα δραστηριότητα ή χόμπι, ώστε με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά, αν είσαι Κριός. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις κάποιες μικρές αντιπαραθέσεις μαζί τους, αλλά φαίνονται να είναι πρόσκαιρες. Τα οικονομικά σου πρέπει λίγο να τα δεις με σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με δανεικά, είτε που χρωστάς είτε που σου χρωστάνε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν, αγαπητέ Ταύρε. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η θέση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου σου χαρίζει σοφία και ορθή κρίση και θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα, που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες, φίλε Ταύρε. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα με τον σύντροφό σου και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και μην απογοητεύεσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Αν σήμερα αξιοποιήσεις κάποιες αλλαγές που θα γίνουν με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο, η επιτυχία είναι με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι τονισμένη, αγαπητέ Δίδυμε, και με κατάλληλες ενέργειες θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα αλλά και θα κάνεις και σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητάς σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα θα σε βοηθήσουν μετέπειτα στον επαγγελματικό σου τομέα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Συζήτησε με τον σύντροφό σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων, φίλε Δίδυμε, και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε την ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω και φλέρταρε και θα διαπιστώσεις ότι εσύ μόνο τελικά κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Κοίτα σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Καρκίνε, και μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις έξω από τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι μην κάθεσαι καθόλου στο σπίτι και βγες γρήγορα έξω να διασκεδάσεις. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί γύρω και αν ακολουθήσεις το ένστικτο σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να τον βρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, στις συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά θα σου βγουν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, αγαπητέ Λέων όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα και μην κινείσαι με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις την τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, φίλε Λέων, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν, αλλά να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, γι’ αυτό μην χάνεις λεπτό κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά αν παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου μπορείς να κάνεις θαύματα. Με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, έχεις όλες τις θετικές προοπτικές για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου όπως εσύ θέλεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου, γι’ αυτό κοίτα να είσαι σε ετοιμότητα, για να τις εκμεταλλευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι μοναδικές. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα, αγαπητέ Παρθένε, χωρίς εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με όλους, για να μην έχεις πρόβλημα μετά. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει να γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αυτήν τη Δευτέρα μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αισθήματά σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα, που εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Παράμεινε σήμερα ρεαλιστής και προσαρμόσου εύκολα στις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου, ακόμη κι αν αυτές δεν σε βρίσκουν σύμφωνο, αγαπητέ Ζυγέ. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, οφείλεις να τις αποδεχτείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, για το δικό σου συμφέρον. Το απόγευμα είναι ευνοϊκό για βόλτες και συζητήσεις, παρέα με κολλητούς φίλους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι πολύ καλό τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Ζυγούς. Οι μεν θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να τονώσετε την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και οι δεύτεροι θα συναντήσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα σας γοητεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, αν είσαι Ζυγός, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Τόλμησε σήμερα να κάνεις άλματα και πάρε κάποια ρίσκα, γιατί τελικά θα αποδειχτούν πολύ συμφέροντα για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με συνετή διαχείριση θα σου είναι εύκολο να τα φέρεις σε μία ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε βοηθήσει να έχεις θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές σου υποθέσεις που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου, το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με την παρέμβαση φίλων και να περάσεις εξίσου καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη, φίλε Σκορπιέ. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και θα βάλετε τώρα τις νέες βάσεις σε αυτά που ονειρεύεστε. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, βγες λίγο έξω από το σπίτι σου, γιατί πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν, αρκεί να τους δείξεις ότι είσαι διαθέσιμος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου μην συνεχίζεις τις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν, αλλά κάνε μια μικρή οικονομία, γιατί σε λίγο καιρό με τους ρυθμούς που κινείσαι θα αναγκαστείς να δανειστείς και δεν θα σου αρέσει καθόλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου, αγαπητέ Τοξότη. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις, σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, φίλε Τοξότη, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου και να την ανανεώσει, να θυμάσαι πως σήμερα ο κυβερνήτης σου Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και αισθάνεσαι αρκετή κούραση, με αποτέλεσμα η κρίση σου να μην είναι και η πιο σωστή. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές και να συμβιβαστείς με αυτά που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αυτή τη Δευτέρα θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα, γιατί θα είναι πολύ καλές για την πορεία σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος από τα τελευταία γεγονότα που σε έχουν βρει απροετοίμαστο, άδραξε την ημέρα σου, για να τονώσεις τις μπαταρίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνέχεια και γίνεις λίγο πιο γλυκός και τρυφερός μαζί του. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν και κάποιες κουβέντες που θα κάνετε μαζί τους, ίσως σας απογοητεύσουν για ακόμη μία φορά. Η μέρα ωστόσο σας ευνοεί για να πάρετε την εκδίκηση σας, παίζοντας ένα περίεργο παιχνίδι μαζί τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να ελέγχεις ό,τι κάνεις, αγαπητέ Υδροχόε. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις ετοιμάζεσαι να πάρεις, λόγω της αρνητικής όψης της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, που σε επηρεάζει άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με τα θέματα της καθημερινότητας, γιατί θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα, φίλε Υδροχόε. Ετοίμασε ένα ωραίο και ρομαντικό δείπνο για δύο και όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου στην αγκαλιά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, κάλεσε και τους φίλους σου να τον μοιραστείς και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, τόσο για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον, όσο και για το αν θα έχεις επιτυχία. Η ημέρα είναι καλή για να εξωτερικεύσεις τους φόβους σου και να τους συζητήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, αγαπητέ Ιχθύ, και μην κάνεις πίσω απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δεν συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και τα περιθώρια αποτυχίας είναι ελάχιστα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Απόφυγε να κοντράρεις τον σύντροφό σου για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, σήμερα με την Σελήνη από το Ζυγό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, οι πιθανότητες να το βρεις είναι πολύ μεγάλες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

myastro.gr

Keywords
ζωδια σημερα, εκκρεμότητες, βρες, νέα, βγες, διδυμοι, αγχώνεσαι, λεων, βασεις, επηρεάζει, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, καθαρα δευτερα, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, μιλα, δυνατα, βημα, δουλεια, ζυγος, θαυματα, κριος, λεων, οικονομια, οψη, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τυχη, αγκαλια, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, απλα, ατμοσφαιρα, ατομο, βγες εξω, βοηθεια, βραδυ, βρες, βρισκεται, γεγονοτα, γινεται, γνωριμια, δευτερα, εγωιστης, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, εκκρεμότητες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξετασεις, εξελιξη, εξοδα, επηρεάζει, επιτυχια, ερθετε, εξυπνο, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, θυμασαι, ισορροπια, κινηση, κλιμα, λαθος, ματι, μοναξια, μπαταριες, μπορεις, μυαλο, νηματα, ξεκινημα, ουσιαστικα, ουσια, πιθανοτητες, προβληματα, συνεχεια, σειρα, σοφια, σπιτι, στα ακρα, σχεδια, ταυρος, ταση, υλοποιηση, φαινονται, φιλε, φοντα, φορα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, αγορες, εφαρμογη, εκδικηση, ιδιαιτερα, καρδια, μια φορα, νιωθεις, παιχνιδι, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες, ωραιο, ξεκαθαρισμα, χερια
Τυχαία Θέματα