Τα ζώδια σήμερα 10/07/2013

09:57 10/7/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει. Η υπερβολική κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα, φίλε Κριέ, αλλά φρόντισε μιλήσεις

με τον σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Όσο για σένα, που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στο δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό στους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται τη σημερινή ημέρα, γι’ αυτό καλό θα είναι να βάλεις σε μια μικρή παύση τις φιλοδοξίες σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, και ίσως από το μεσημέρι και μετά να μελαγχολήσεις κιόλας. Κάνε θετικές σκέψεις και μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις και τα δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά πρόσωπα ή οικογενειακά και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, σε περιμένει ένα όμορφο βράδυ και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου θα είναι υπέρ του δέοντος ρομαντικό. Εκμεταλλεύσου το, για να του εξομολογηθείς όσα σε αγχώνουν και βάλτε από κοινού νέες βάσεις στο δεσμό σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγες να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, που είναι πάντα δίπλα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Στα οικονομικά σου η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται. Να τις σκεφτείς πολύ καλά τις προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου και μετά να τις αποδεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αντιμετώπισε με θάρρος τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου. Ιδιαίτερα η σημερινή θέση της Σελήνης στον Λέοντα, σε βοηθάει να διαπρέψεις με ό,τι και αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τα σκληρά λόγια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις, που ωστόσο μπορείς να αποφύγεις, φίλε Δίδυμε. Μην φορτίσεις τον σύντροφό σου με τα προβλήματα, που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Όσο για σένα που ακόμα δεν υπάρχει τίποτε στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις, αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα και τις αγορές που κάνεις, γιατί αλλιώς θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι επίσης να προστατέψεις τα συμφέροντά σου και να μην τα αφήσεις στο έλεος των ανταγωνιστών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, απόφυγε τα παιχνίδια επιβολής σήμερα, που οξύνεται το δυναμικό μυαλό σου, η εφευρετικότητα και η δημοτικότητά σου. Είναι κάτι που δεν το χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις, μια και η παρουσία σου δεν περνάει απαρατήρητη. Με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, θα γοητεύεις όπου κι αν εμφανίζεσαι και η ευφράδειά σου θα κάνει τους ανθρώπους γύρω σου να κρέμονται από τα χείλια σου. Μην χαραμίζεις λοιπόν την ενέργειά σου στο να αντικρούσεις κακίες και ζήλιες, γιατί ούτως η άλλως, η κάθε κακόβουλη κριτική για σένα θα πέσει στο κενό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις σε διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τον σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, αν θέλεις να διατηρήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, να ξέρεις το αποψινό βράδυ είναι πολύ θετικό για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν αυτά τα γεγονότα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Προσπάθησε να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις ό,τι καλύτερο για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, που συνεχώς πληθαίνουν, λόγω της δικής σου αδράνειας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν σήμερα τον σύντροφό σου να διώξει τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχει για εσένα, φίλε Λέων. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που περιμένεις στη ζωή σου, άνοιξε την πόρτα της καρδιάς σου και ετοιμάσου να το υποδεχτείς πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Λέων, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μία διεκδίκηση αύξησης από τους ανωτέρους σου, έχει πολλές πιθανότητες αποδοχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Παρθένε, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις εκνευρισμό για κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη και πρέπει να προσέξεις να μην πεις πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις, μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα τα πας σούπερ απόψε, φίλε Παρθένε. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Όσο για σένα, που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στη ζωή σου, η Σελήνη σήμερα κινείται στον Λέοντα και σου χαρίζει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε μία ενδιαφέρουσα μέρα, αν είσαι Παρθένος, με σένα να γίνεσαι αποδέκτης του θαυμασμού και της εκτίμησης, τόσο των συναδέλφων σου όσο και των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ίσως πρέπει να κάνεις μία μικρή οικονομία και να μην ξοδέψεις χρήματα σε άσκοπες αγορές.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες, αγαπητέ Ζυγέ. Καλό είναι να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Τα πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή πορεία, φίλε Ζυγέ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που μπορεί να δημιουργούν μικρά συννεφάκια στη σχέση σας. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί και εσένα που δεν έχεις μόνιμο ταίρι, ώστε να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην έχεις άγχος για την εργασία σου, αν είσαι Ζυγός. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει με τις πολλές ικανότητές σου. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι ευκολόπιστος με άτομα που έχουν εισέλθει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις πραγματικές τους προθέσεις. Σχετικά με τα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία άνοδος με ένα μπόνους που θα λάβεις ή με αναδρομικές πληρωμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί μαζί σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς, αρκεί μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα και μετά να απαντήσεις. Ίσως θα ήταν καλό να τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, που εμπιστεύεσαι και είναι βέβαιο ότι θα σε συμβουλέψουν με γνώμονα το δικό σου καλό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου αυτό το βράδυ, φίλε Σκορπιέ, και θα περάσεις πολύ καλά και ευχάριστα μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, άλλαξε τακτική, φλέρταρε, διασκέδασε και δείξε πιο θετική διάθεση σε νέες γνωριμίες που προκύπτουν. Μην απορρίπτεις κάποιον, πριν του δώσεις τα περιθώρια να σου δείξει τις προθέσεις του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά, αν είσαι Σκορπιός. Έλεγξε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και πρέπει να είσαι σε συνεχή εγρήγορση. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις τις υποχρεώσεις που έχεις και να τις καλύψεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αυτή η Τετάρτη θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, λόγω της θετικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό και σε ευνοεί. Θα έχεις εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και όλες οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, μπορούν να ξεπεραστούν αν τις χειριστείς έξυπνα και διπλωματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που δεν θα σου αρέσουν. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και μην ξεχνάς ότι κάποιες στιγμές τα καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει τίποτε στη ζωή σου, το αποψινό βράδυ θα ανεβάσει τόσο την γοητεία σου, οπότε σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει, αν αποφασίσεις να αποχωριστείς για λίγο τον καναπέ σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, φίλε Τοξότη. Η υπευθυνότητα που έχεις θα μπορέσει να σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα, καθώς και να παρουσιάσεις τα νέα σου σχέδια, που αφορούν αποκλειστικά στο αντικείμενό σου, στους ανωτέρους σου. Οι οιωνοί είναι καλοί για το ζώδιό σου και γρήγορα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Η σημερινή ημέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να γίνουν από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά σημασία για εσένα, συνέχισε το πρόγραμμά σου και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως πρόσεχε σήμερα τα λόγια σου προς τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να προκύψουν αψιμαχίες μαζί του, χωρίς λόγο. Και αν ακόμη δεν έχεις το κατάλληλο ταίρι, κάνε λίγο υπομονή και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να την κάνεις ακαταμάχητη και κανένας να μην μπορεί να σου αντισταθεί. Στο χέρι σου είναι!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Αιγόκερε, στη δουλειά σου φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε. Με την Σελήνη από τον Λέοντα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό από τον Κριό, η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την ενασχόληση με πολλά ζητήματα ταυτόχρονα. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε κυριεύουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Έχεις κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, που πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπός σου είναι δίπλα σου, τόσο για τα καλά όσο και για τα κακά. Μίλησε λοιπόν μαζί του και ξελάφρωσε την ψυχούλα σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνος σου, προσπάθησε να γεμίσεις τον χρόνο σου κάνοντας κάτι δημιουργικό και μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν νέα δεδομένα, που θα πρέπει να αποδεχτείς χωρίς περαιτέρω κουβέντες και γκρίνιες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, μιας και η μανία σου να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα σε εξαντλήσει. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και μην φτάνεις τις αντοχές σου στα άκρα, αν δεν θες να πάθεις υπερκόπωση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, ιδιαίτερα σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε κατανοεί και συμπάσχει στις ανησυχίες σου. Μην τον αφήνεις λοιπόν έξω από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του αυτά που σκέφτεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ, παρέα με τους στενούς σου φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που αφορούν σε θέματα του παρελθόντος και συγκεντρώσου σε αυτά που θες να κάνεις από εδώ και στο εξής. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και το άγχος σιγά σιγά θα σε καταβάλλει.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βασεις, βγες, διδυμοι, λεων, γνώμονα, νέα, εμφάνιση, εκκρεμότητες, θες, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, πλανητες, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, ζυγος, θαρρος, κριος, λεων, οικονομια, οψη, παιχνιδια, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τα νεα, τοξοτης, υδροχοος, ψυχολογια, αγχος, ελεος, ανθρωπος, ανοδος, αμφιβολιες, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βραδυ, γεγονοτα, γινονται, γινεσαι, γνώμονα, γνωριμια, γοητεια, δεχεσαι, δειξε, δειχνει, δωσει, δυναμικο, ευχαριστο, εγρηγορση, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, ενεργεια, εμφάνιση, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ζωη, ζωδιο, ιδια, υπομονη, ηρεμια, θετικο, θες, θυμασαι, καρκινος, κλιμα, λεπτομερειες, λογια, λογο, μαζι σου, μπορεις, μυαλο, παντα, οιωνοι, ομορφη, πιθανοτητες, προβληματα, πορτα, σιγουρα, σιγουρο, συντομα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, στα ακρα, σουπερ, σχεδια, ταυρος, φιλε, φορα, χερι, χειλια, αγορες, δωσε, δωσεις, εξυπνα, για σενα, ιδιαιτερα, καρδια, μια φορα, πηγες, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες, ξεχνας
Τυχαία Θέματα