Τα ζώδια σήμερα 05/12/2013

11:32 6/12/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει, αγαπητέ Κριέ. Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ό,τι κι αν γίνει, χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Από σήμερα και στο εξής, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, συντροφεύοντάς σε και χαρίζοντάς σου καθημερινά όλες τις καλές επιρροές του, που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό

σου για όσα σκέφτεσαι και, κυρίως, για όσα αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις την υποστήριξη και τη βοήθειά του. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή, μια και καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου, κάποιες υποθέσεις συναντούν αρκετά εμπόδια και έχεις αρχίσει να απογοητεύεσαι. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου και, αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι θα ξελαφρώσεις. Τα οικονομικά σου φαίνονται να βελτιώνονται, καθώς θα βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπάρχει εύνοια σε μικρές επενδύσεις, αλλά με μέτρο!

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η εποικοδομητική επαφή με τα δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει τη σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Ταύρε. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και να σε ευνοεί, είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση, που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που συνεχίζει να κινείται στον Αιγόκερω, σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα, σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, η ημέρα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί να είσαι ανοιχτός για να το δεις και θετικός, για να το υποδεχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου έχει αρκετή ένταση, φίλε Ταύρε, και το άγχος θα σε κυριεύσει κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα. Δείξε ηρεμία και όλα θα κινηθούν προς τα εκεί που θέλεις. Θα έχεις την βοήθεια των συναδέλφων σου και, με λίγη υπομονή, θα τελειώσεις με εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου πάντως βελτιώνονται και μπορείς να πετύχεις αύξηση των εσόδων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Δίδυμε, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη, και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα κατά τη διάρκειά της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση. Το πρόγραμμα σου θα είναι γεμάτο από εξελίξεις, που θα σου δώσουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι σε μια καλή μέρα και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν, θα συζητηθούν για να βρεθεί μια λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αξιοποίησε όσο μπορείς περισσότερο την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από κάποιες καθυστερήσεις, αλλά να ξέρεις ότι είναι προσωρινές και ότι όλα πολύ γρήγορα θα στραφούν υπέρ σου. Επιπλέον, έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, που σε βοηθούν σημαντικά να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο που θα ήθελες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αρκετό άγχος και ένταση έχει η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Καρκίνε, με την Σελήνη από τον Αιγόκερω να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία από το ζώδιό σου και να σου βάζει συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς, πρέπει να εγκλιματιστείς δραστικά σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς, γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, η σχέση σου είναι σε μια καλή μέρα και το όμορφο κλίμα σε βγάζει για λίγο από τον προβληματισμό και την ανασφάλεια. Απόλαυσε αυτήν την Πέμπτη και μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Ειδικά αν ακόμη είσαι ελεύθερος, μη χάνεις το κέφι σου και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει… Γι’ αυτό, πρόσεχε μην πέσεις!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Καρκίνε, η δουλειά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ όσο νομίζεις και όλα εξελίσσονται θετικά. Μην αγχώνεσαι άδικα, μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου και θα δεις ότι οι υποθέσεις σου θα πορευτούν στο δρόμο που εσύ τις έχεις τοποθετήσει. Άλλωστε, ο Ερμής από τη νέα του θέση του στο ζώδιο του Τοξότη, θα σε βοηθήσει να λύσεις αρκετές εκκρεμότητες, επαγγελματικές αλλά και οικονομικές.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις, αγαπητέ Λέων. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο, για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλα με τον σύντροφό σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, να είσαι έτοιμος για εκπλήξεις… ερωτικού περιεχομένου, που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Λέων, στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν βάσει προγράμματος και τα σχέδιά σου υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Αρκετές συνεργασίες που ήταν προβληματικές, διορθώνονται με τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη που σε ευνοεί. Νέες συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν πολύ καλές προσδοκίες, τόσο σε δημιουργικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η ενέργεια που έχεις αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Παρθένε, είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει δε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου, αρκεί να αποφασίσεις να χαλαρώσεις και να μην τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, κάνε μια βόλτα με φίλους και άφησε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Παρθένε, στα επαγγελματικά σου υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις και μόνο ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να τις αντιμετωπίσεις. Δείξε την κατάλληλη ωριμότητα σε όλα τα ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και στα οικονομικά σου, όπου οι περιττές αγορές θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και να σε ευνοεί. Μπορείς να μιλήσεις με τα άτομα που εκτιμάς για διάφορα ζητήματα και να βρεις την κατανόηση που έχεις ανάγκη. Άλλωστε, χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν, για να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό, φίλε Ζυγέ. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σου και, αν το κρίνεις απαραίτητο, προτίμησε την σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου απαιτεί όλη την προσοχή σου, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις και να μην τις αφήνεις άλλο να χρονίζουν. Είναι μια καλή μέρα για συμφωνίες και συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, που θα δώσουν συμφέροντα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στη ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση, φίλε Σκορπιέ. Μη δίνεις άλλη αναβολή, για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς, αξιοποιώντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα θα σου χαλάσουν το κέφι και η σχέση σου θα είναι σε μια ένταση σήμερα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Σκορπιών. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, προτίμησε να επιστρέψεις αργά στο σπίτι, γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να τα ακούσει!!! Αν δεν έχεις σχέση, είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό, με καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από σήμερα και στο εξής, με την αποχώρηση του Ερμή από το ζώδιό σου. Μη δώσεις συνέχεια σε σχόλια συνεργατών σου και δικαιολόγησέ τους. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι σε δύσκολη φάση. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να κάνεις την οικονομία που θέλεις και να τα ισορροπήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να πραγματοποιήσεις όσα σκέφτεσαι άμεσα, αγαπητέ Τοξότη. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά, γιατί δεν γίνονται όλα σε μία στιγμή, αρκεί να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα. Ο Ερμής, που θα εισέλθει στο ζώδιό σου από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα σε βοηθήσει να οργανωθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι απλά, με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί κάθε ερωτική στιγμή με τον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη. Απόλαυσε την παρουσία του και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου, για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, η περίοδος αυτή σου κλείνει πονηρά το μάτι… και εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου θα σε βάλουν στη λογική της τακτοποίησης των παλιών κυρίως ζητημάτων, που έχεις αφήσει να σε ταλαιπωρούν και να τραβούν πίσω τα μελλοντικά σχέδιά σου. Απόφυγε τα έξοδα που δεν υπολόγιζες και προχώρησε στον προγραμματισμό που έχεις αποφασίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Είναι μία πολύ δυναμική Πέμπτη η σημερινή για εσένα, φίλε Αιγόκερε. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη και να σε ευνοεί, θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια τις απογευματινές ώρες! Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισέ τα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και να σου το ανταποδώσει, κάνοντάς σε ευτυχισμένο και ασφαλή. Ακόμα κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως, η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και ενδιαφέρουσα, με πολλές αξιόλογες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι να έχουν διάρκεια και να εξελιχθούν…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Αιγόκερε, στη δουλειά σου θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, θα τις ξεπεράσεις με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση, αλλά ειδικά σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις να χαθούν ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Υδροχόε, θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτήν την Πέμπτη. Γενικότερα, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση, μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως, απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα πρέπει να βρεις τι σου φταίει, για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να πάει χαμένη. Σκέψου το μέλλον σου, ότι κι αν σημαίνει αυτό, και στρώσε το δρόμο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέους έρωτες και… απολαυστικές, ερωτικές εμπειρίες, που θα σε απογειώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πάνε πάρα πολύ καλά, φίλε Υδροχόε, και είσαι όλο και πιο κοντά στην επιτυχία. Μην το ξεχνάς αυτό σήμερα, που μπορεί να σου παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες. Προσπέρασέ τες με ευελιξία και διπλωματία. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου, γιατί κάποια έξοδα σε κρατούν πίσω. Απόφυγε συμφωνίες, που εμπεριέχουν ρίσκο.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Φίλε Ιχθύ, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλούν τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται, είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και ότι κάποιοι άλλοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μην διστάσεις!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, έχεις όλη τη συμπαράσταση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, που θα κινηθεί από εδώ και στο εξής στο ζώδιο του Τοξότη και που ευνοεί το ερωτικό κλίμα στις επαφές σου. Αξιοποίησε τη μέρα, ειδικά αν δεν έχεις σχέση, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα, με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Ιχθύ, η δουλειά σου θα φέρει στιγμές επιτυχίας και ικανοποίησης και θα δεις κάποια σχέδιά σου να υλοποιούνται πιο γρήγορα απ’ όσο νόμιζες. Προσοχή στις οικονομικές προτάσεις που θα σου γίνουν και οι οποίες χρειάζονται σκέψη, πριν πάρεις κάποια απόφαση.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, εκκρεμότητες, διδυμοι, λύση, αγχώνεσαι, νέα, λεων, σημαίνει, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, μιλα, δυνατα, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οικονομια, οψη, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, ψεματα, αγαπη, αγχος, αγχώνεσαι, αυξηση, αισιοδοξια, απλα, ατομο, βοηθεια, γεγονοτα, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, δειξε, δυστυχως, ευκαιρια, υπαρχει, εκκρεμότητες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξοδα, επενδυσεις, επιτυχια, ερμης, ερχονται, ευνοια, ζωη, ζητα, ζωδιο, υπομονη, ηρεμια, θετικη ενεργεια, καρκινος, κλιμα, λύση, ματια, μοναξια, μπορεις, μυστικα, νευρα, ωριμοτητα, οσο μπορεις, πεμπτη, πεισμα, προβληματα, ρισκο, σιγουρο, συνεχεια, συντομα, σειρα, σιωπη, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, σχολια, ταυρος, φαινονται, φιλε, φταιει, χερι, χιουμορ, ψυχραιμια, ομορφα, ωρες, αγορες, δωσεις, ερωτες, για σενα, καρδια, μεινε, νιωθεις, πονηρα, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, θετικα, ξεχνας
Τυχαία Θέματα