Τα πιο σέξι gadgets που φοριούνται

21:37 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Η ερωτική... τεχνολογική γκαρνταρόμπα είναι εδώ

Μίνα Αγγελίνη26/07/201312:26

26/07/201312:26

Τα πιο σέξι gadgets που φοριούνται

Φαντασιώσεις που γίνονται πραγματικότητα με την βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας

Φαντασιώσεις που γίνονται πραγματικότητα με την βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίαςΦανταστείτε ένα φόρεμα που γίνεται αόρατο όταν η γυναίκα αρχίζει να ερεθίζεται.

Η ανδρική φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα με την βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας και απαθανατίζεται σε δύο επιδείξεις μόδας που θα πραγματοποιηθούν στο Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το CNN, οι Αμερικανοί αλλά και όσοι βρεθούν στη χώρα του Μπαράκ Ομπάμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καλλίγραμμα μοντέλα να επιδεικνύουν τα πιο σέξι gadgets που φορούνται εξάπτοντας το ενδιαφέρον του ισχυρού φύλου.

Φόρεσέ με
Το φόρεμα που αρχίζει να χάνεται από το οπτικό μας πεδίο όταν αυτή που το φοράει νιώθει σεξουαλική επιθυμία.

Είναι το κορυφαίο στην ερωτική τεχνολογική γκαρνταρόμπα. Το φόρεμα που γίνεται διάφανο, είναι δημιουργία του ολλανδικού οίκου "Studio Roosegaarde".

Πρόκειται για το αισθησιακό φόρεμα με τον κωδικό: "Οικειότητα", υποστηρίζει η σχεδιάστριά του Ανούκ Βίπρεχτ και είναι φτιαγμένο από δέρμα και μικρά, "έξυπνα" ηλεκτρονικά φύλλα.

Βγαίνει σε δύο αποχρώσεις: στο χρώμα του δέρματος και λευκό ανακαλύπτοντας τη σχέση της τεχνολογίας και της οικειότητας. Το φόρεμα αρχίζει να... εξαφανίζεται όταν οι κτύποι της καρδιάς αρχίζουν να αυξάνονται προδίδοντας την γυναίκα ποο το φοράει ότι αρχίζει να... ανάβει.

Ο γιακάς που προδίδει τις διαθέσεις μας
Το "υπ' αριθμόν 2" ρούχο στην τεχνολογική γκαρνταρόμπα μας είναι ένα φόρεμα με πρωτοποριακό γιακά στον οποίο αντανακλάται η διάθεσή μας. Οταν εκνευριζόμαστε ή είμαστε οργισμένοι για κάτι ή με κάποιον, αυτομάτως ο ιδρώτας μας διαφοροποιείται αλλάζοντας παράλληλα και το χρώμα στον γιακά.

Ο γιακάς γίνεται κατακόκκινος όταν εκνευριζόμαστε και παίρνει το χρώμα της θάλασσας όταν είμαστε ήρεμοι. Ο οίκος "Sensoree" που το δημιούργησε υποστηρίζει ότι η τεχνολογία του βασίζεται σε αυτήν που εφαρμόζεται στον ανχνευτή ψεύδους. Με την βοήθεια της "έξυπνης" τεχνολογίας, ο γιακάς δείχνει τα συναισθήματα και την διάθεσή μας.



Το φόρεμα που βγάζει... καπνούς
Εάν θέλετε να αποφύγετε τους ανεπιθύμητους ή απλά είστε αντικοινωνική, αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα.

Οταν κάποιος αρχίζει να σας πλησιάζει τότε το φόρεμα αρχίζει να βγάζει καπνούς. Ενα σύννεφο δημιουργείται γύρω σας μέσα σε λίγα δευτερόλπετα, στέλνοντας μήνυμα σε όποιον θέλει να σας προσεγγίσει ότι το καλύτερο που έχει να κάνει... είναι να μείνει μακριά.

Το φόρεμα που βγάζει καπνούς φέρει την υπογραφή της Ολλανδής σχεδιάστριας Ανουκ Βίπρεχτ.

Το φόρεμα - μπάργουμαν
Σε ποιον δεν έχει τύχει να περιμένει ώρες σε ένα μπαρ για να εξυπηρετηθεί; Ενας ολλανδικός οίκος βρήκε τη λύση: Το φόρεμα που ανάλογα με την διάθεση της γυναίκας που το φοράει, φτιάχνει το ιδανικό ποτό. Υπάρχει θέση στο μπούστο του φορέματος όπου γίνεται η παρασκευή του! Με την βοήθεια της τεχνολογίας κι ένα ειδικό λογισμικό που αναλύει την διάθεση μας σε λίγα λεπτά το ποτό μας είναι έτοιμο.



Το φόρεμα- λαμπαντέρ
Λαμπυρίζει στο σκοτάδι προκειμένου ο αγαπημένος σας να μη σας χάνει από τα μάτια του.
Πρόκειται για το "Φωτεινό Φόρεμα" φτιαγμένο από μικροσκοπικές οπτκές και συνθετικές ίνες που σας κάνουν να ξεχωρίζεται ακόμα και όταν κλείσουν τα φώτα...

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα