Τα... μασάει ο Ιμπραΐμοβιτς

12:35 5/6/2013 - Πηγή: TNSite
Είναι ένας πραγματικός… μισθοφόρος. Αλλάζει τις ομάδες με ασύλληπτη συχνότητα. Αλλά όπου πηγαίνει καταφέρνει να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αν και επαναλαμβάνει διαρκώς πως θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη χρονιά, βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο «Ίμπρα» βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Σουηδίας και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Αυστρία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μιλώντας

με δημοσιογράφους για το μέλλον του, απέδειξε πως δεν αντέχει να μην είναι στην… μεταγραφική επικαιρότητα. «Σήμερα είμαι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Αύριο… ποιος μπορεί να γνωρίζει;» ήταν η ατάκα του Σουηδού.

Τα λόγια αυτά έδωσαν το ερέθισμα στους δημοσιογράφους να κάνουν μια… βροχή ερωτήσεων σχετικά με τις προθέσεις του Ιμπραΐμοβιτς. «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Παρί και θέλω να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε. Η προοπτική της ομάδας είναι φανταστική», υπογράμμισε ο Σουηδός, καθησυχάζοντας τους δημοσιογράφους.

Αποχωρώντας, ωστόσο, από το χώρο όπου βρίσκονταν οι εκπρόσωποι του Τύπου, ο Ζλάταν «πέταξε» την ατάκα του, ξανά. «Νομίζω πως είμαι στα πλάνα της ομάδας και για την επόμενη χρονιά. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος», είπε και προκάλεσε, για ακόμα μία φορά, απορία σε όλους σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα