«Τα καλύτερα μου γκολ, κόντρα στην Ελλάδα»

20:09 27/8/2013 - Πηγή: TNSite
Τα καλύτερα γκολ της καριέρας του χαρακτήρισε ο Μάρις Βερπακόφσκις αυτά που έχει πετύχει κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή τις 100 συμμετοχές του με την Εθνική Λετονίας.

Ο διεθνής επιθετικός του Εργοτέλη, ερωτηθείς για το καλύτερο γκολ απ’ τα συνολικά 29 που έχει πετύχει με τα χρώματα της χώρας του, αναφέρθηκε στα δύο που πέτυχε στην ήττα της Λετονίας με 5-2 απ’ την Ελλάδα,

στα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Τα δύο που έβαλα στην ήττα με 5-2 απ’ την Ελλάδα, θεωρώ πως είναι απ’ τα καλύτερα που έχω πετύχει. Το ένα ήταν ένας εξαιρετικός συνδυασμός και το άλλο ψαλιδάκι. Προσπαθούσαμε ακόμα για την πρόκριση και αυτά τα δύο γκολ μας έβαλαν μπροστά στο σκορ, στο ημίχρονο. Ένα διαιτητικό λάθος όμως, νομίζω πως μας ‘σκότωσε’».

Όσον αφορά τη ζωή του στην Ελλάδα, έσταξε «μέλι», σχολιάζοντας τον καιρό, αλλά και το φαγητό:

«Είναι πολύ ωραία εδώ. Η οικογένειά μου λατρεύει να μένει στην Κρήτη. Ο καιρός και το φαγητό είναι φανταστικά και οι άνθρωποι πολύ ευγενικοί. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Εργοτέλη. Είμαι άνετα στην ομάδα και το επιτελείο είναι άψογοι επαγγελματίες. Τους νιώθω σαν οικογένεια».


Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα