Τα είπαν Σάντος-Σαρρής

16:22 17/5/2013 - Πηγή: TNSite
Στην πραγματικότητα δεν καθορίστηκε ραντεβού για να τα πουν οι δύο άνδρες σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα δύο χρόνια. Είναι δεδομένη η διάθεση της ΕΠΟ να παραμείνει ο Πορτογάλος προπονητής και μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ωστόσο, η συζήτηση για συμβόλαιο και η επίσημη πρόταση της ομοσπονδίας προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα γίνει το προσεχές διάστημα. Σίγουρα όμως, πριν από την αναμέτρηση κόντρα στους Λιθουανούς. Στην παρούσα φάση, ο Φερνάντο Σάντος εμφανίζεται συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού

μας συγκροτήματος και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Εθνικής.

Εδώ θα πρέπει να συνυπολογιστεί η διάθεση του 58χρονου προπονητή να κοουτσάρει σύλλογο και να έχει καθημερινή επαφή με τους πάγκους.

Σάντος και Σαρρής συζήτησαν για την προετοιμασία της ομάδας και για τα διαδικαστικά θέματα που αφορούν στο ταξίδι στο Βίλνιους, ενώ παρακολούθησαν στην τηλεόραση τον τελικό του Europa League μεταξύ της Μπενφίκα και της Τσέλσι. Μάλιστα, ο Φερνάντο Σάντος έδειξε την απογοήτευση του για την απώλεια του τίτλου από τους «αετούς της Λισαβώνας».

Ο Πορτογάλος έφυγε εσπευσμένα το πρωί της Πέμπτης για την πατρίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος που σχετίζεται με την απώλεια συγγενικού του προσώπου. Την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του στην Αθήνα για να ξεκινήσει από τη Δευτέρα η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για το παιχνίδι με τη Λιθουανία.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα