Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το πολυνομοσχέδιο

15:08 17/7/2013 - Πηγή: TNSite

Η κινητοποίηση γίνεται μαζί με αυτές που έχουν προγραμματίσει ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ με αφορμή την αποψινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Εν τω μεταξύ η ΚΕΔΕ πραγματοποίησε πορεία προς τη Βουλή, ενώ το βράδυ οι εργαζόμενοι θα δώσουν εκ νέου ραντεβού στο Σύνταγμα.

Σημειώνεται

ότι οι δήμοι παραμένουν για τρίτη ημέρα κλειστοί, με απόφαση της ΚΕΔΕ, η οποία δεν ικανοποιήθηκε από τις βελτιωτικές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών

Επίσης στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων και η ΠΟΕ-ΟΤΑ οργάνωσε συγκέντρωση στις 11 το πρωί επίσης στην Κλαυθμώνος και τώρα είναι στη Βουλή, ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Στις 19:00 η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, με την ΑΔΕΔΥ να προαναγγέλλει συνέχιση των κινητοποιήσεων όλο το επόμενο διάστημα στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα. σε συνεργασία και με άλλους κοινωνικούς φορείς.

Κλειστοί θα είναι από τις 5 το απόγευμα οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου έκαναν εργαζόμενοι σε Δήμους της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία με το σύνθημα “καμιά απόλυση-διαθεσιμότητα, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους”.

Εκπαιδευτικοί, επίσης, μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους κατά του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης που συζητείται στη Βουλή.

Για τις 7μ.μ. έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το κτίριο της ΕΤ 3 στη Λεωφόρο Στρατού.

Keywords
Τυχαία Θέματα