Συλλήψεις, καβγάδες και μεθυσμένοι εορτασμοί στη Βρετανία

15:15 1/1/2014 - Πηγή: TNSite

Οι πόλεις του Λονδίνου, του Μπέρμιγχαμ του Νιούκασλ και άλλων βρετανικών πόλεων γέμισαν με χιλιάδες πολιτών οι οποίοι γιόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους, με το αλκοόλ να ρέει άφθονο.

Κάποιοι, όχι λίγοι, βγήκαν εκτός ελέγχου και τότε ξεκίνησαν και τα προβλήματα. Είναι ενδεικτικό πως μόνο στο κεντρικό Λονδίνο έγιναν 100 συλλήψεις. Σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, οι 39 συλλήψεις έγιναν

για αντικοινωνική συμπεριφορά (λόγω μέθης), άλλες 21 για επιθέσεις, ενώ υπήρξαν και άνθρωποι οι οποίοι βρέθηκαν να κουβαλάνε όπλα, ναρκωτικά ή να κλέβουν.

Στην περιοχή του Τορκουάι μεθυσμένος έπεσε με δύναμη πάνω σε αστυνομικό όχημα και έγιναν 120 συλλήψεις, με τους 21 εξ αυτών να παραμένουν στα κρατητήρια.

Καβγάδες και μικροτραυματισμοί έλαβαν χώρα στο Λίβερπουλ, το Σουόνσι και το Μπέρμιγχαμ, με την αστυνομία να ναι ευτυχώς παρούσα και να επεμβαίνει άμεσα.

Η Daily Mirror στην πρωτοχρονιάτικη της έκδοση έχει ξεχωριστό αφιέρωμα στα έκτροπα αυτά και πολλές φωτογραφίες στις οποίες αποτυπώνεται η πλήρης απώλεια ελέγχου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα