Συγκέντρωση οπαδών της Χρυσής Αυγής έξω από τα δικαστήρια

15:33 2/10/2013 - Πηγή: TNSite

Συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, πραγματοποιούν έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μέλη και υποστηρικτές του κόμματος.

Ο δρόμος μπροστά από τα δικαστήρια έχει κλείσει, καθώς αναμένεται εντός της ώρας να προσέλθει ενώπιων του ανακριτή ο κ. Μιχαλολιάκος, προκείμενου να απολογηθεί για την κατηγορία της

ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, ενώ έχει εκκενωθεί και ο χώρος εντός των δικαστηρίων από πολίτες, που βρίσκονταν εκεί.

Στην περιοχή των δικαστηρίων βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής έχουν συγκεντρωθεί στο πάρκο απέναντι από την είσοδο των δικαστηρίων και κατά διαστήματα φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής και του γενικού γραμματέα του κόμματος, εξαπολύοντας ύβρης κατά των δημοσιογράφων.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα της Χρυσής Αυγής αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας απέναντι στην άδικη και παράνομη πολιτική δίωξη κατά του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Keywords
Τυχαία Θέματα