Στο σανίδι η Αλικάκη για την αξέχαστη Γώγου

11:22 4/10/2013 - Πηγή: TNSite

Βρίσκονται ξανά 20 χρόνια μετά τη θρυλική «Αναστασία». Η Μυρτώ Αλικάκη και ο σκηνοθέτης Γιώργος Κορδέλλας... χτυπούν και πάλι ως ντουέτο, με αφορμή μια μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στην Κατερίνα Γώγου. Από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στο Ρυθμός Stage θα ξεδιπλώνεται επί σκηνής η ζωή και το έργο της αξέχαστης ηθοποιού και ποιήτριας.

Η Μυρτώ και ο Γιώργος δούλεψαν πρώτη φορά μαζί το 1993. Ηταν η χρονιά που ένα ερωτικό τρίγωνο είχε καθηλώσει το πανελλήνιο μπροστά στη μικρή οθόνη. «Ποιον

θα διαλέξει η Αναστασία, τον πατέρα ή τον γιο;» ήταν το ερώτημα που απασχολούσε τους τηλεθεατές. Κι όσο δεν αποφάσιζε η «Αναστασία» τόσο περισσότερο ανέβαιναν τα νούμερα τηλεθέασης.

Μέσα σε μια σεζόν η Μυρτώ Αλικάκη έγινε σταρ και ο Γιώργος Κορδέλλας έβαλε στο βιογραφικό του μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του. Οι δυο τους συναντήθηκαν δύο χρόνια μετά στο σίριαλ «Απών». Από τότε πέρασε πολύς καιρός και να που φέτος ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια θα δουλέψουν μαζί στο θέατρο.

«Ο Γιώργος Κορδέλλας ήταν σίγουρα ένας από τους λόγους που δέχτηκα να είμαι σε αυτή την παράσταση» λέει η Αλικάκη στην «Espresso» και συνεχίζει: «Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, ούτε έχω βρεθεί σε μουσική σκηνή, κι αυτό είναι κάτι που με προκαλεί και με γοητεύει».

Οσο για την Κατερίνα Γώγου; «Αυτή η παράσταση ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να εντρυφήσω στο έργο της και σε άγνωστες πτυχές της ζωής της» αναφέρει η ηθοποιός. «Η Κατερίνα Γώγου μου προκαλεί αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μία θαυμάζω τον ιδεαλισμό της, την επαναστατικότητά της και την ποίησή της, κι από την άλλη βλέπω έναν άνθρωπο που έζησε μια επικίνδυνη ζωή φλερτάροντας διαρκώς με την καταστροφή. Πιστεύω ότι δεν κατάφερε να βρει την ευτυχία και νιώθω πως ως παιδί δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στη σκληρή πραγματικότητα και τη ματαίωση των ελπίδων της».

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα