«Στο ίδιο επίπεδο με τη Γιουβέντους»

16:44 22/1/2014 - Πηγή: TNSite
Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στη Ρόμα και τη Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φραντσέσκο Τότι μετά τη νίκη (1-0) των Ρωμαίων επί της «Γηραιάς Κυρίας» για το Κύπελλο Ιταλίας.

Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» τόνισε αυτό προκύπτει από την εικόνα που είχαν εκείνος και οι συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς, όπως και από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες της Ρόμα πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους στο Κύπελλο, στερώντας έτσι την ευκαιρία από την ομάδα του Τορίνου να κάνει το ντάμπλ.

«Ήταν μια νίκη

που θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την εύκολη ήττα μας στο Τορίνο για το πρωτάθλημα και με το να τους αποκλείσουμε από το Κύπελλο αποδείξαμε πως είμαστε στο ίδιο επίπεδο», δήλωσε ο Τότι.

Από την πλευρά του, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι υπογράμμισε:

«Ήταν σημαντικό να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι για διάφορους λόγους. Κυρίως για να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και να στείλουμε ένα μήνυμα στη Γιουβέντους που κυριαρχεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε και τους 60.000 φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο και το γεγονός ότι τους δώσαμε χαρά μας κάνει ευτυχισμένους».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα