Στικούδη: Έχω κάνει τέσσερις σχέσεις ως τώρα

19:08 15/11/2013 - Πηγή: TNSite

Η Κατερίνα Στικούδη φωτογραφίζεται με τον παρτενέρ της στο DWTS, Ηλία Μπούτση για το περιοδικό ΟΚ! και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

Θυμάσαι το πρώτο σου φιλί;Ασφαλώς. Το έδωσα όταν ήμουν 18,5 χρονών που έκανα την πρώτη μου σχέση. Μέχρι εκείνη την ηλικία δεν είχα το μυαλό μου στα αγόρια. Έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, οπότε όλη μου η ενέργεια ήταν στραμμένη εκεί. Είναι το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά. Μπορεί να ξαναερωτεύτηκα από τότε, αλλά αυτές τις "πεταλούδες" που αισθανόμουν στο στομάχι μου δεν τις ξαναένιωσα τόσο έντονα ποτέ ξανά. Ήταν μια σχέση που διήρκεσε τρία χρόνια.

Θεωρείς ότι ο πρώτος έρωτας ήταν ο πιο δυνατός από όλους;Ίσως ναι. Ξέρεις τι γίνεται; Όταν ωριμάζεις μπαίνουν και άλλα συναισθήματα που είναι πιο δυνατά -όπως η αγάπη, το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου- και αυτό κάνει τη σχέση πιο ουσιαστική. Αλλά το σκίρτιμα που νιώθεις όταν πρωτοερωτεύεσαι είναι πιο έντονο.

Πόσες σχέσεις έχεις κάνει μέχρι τώρα;Τέσσερις, είμαι σχεσάκιας. Δεν μου αρέσει να αναλώνομαι σε εφήμερες καταστάσεις, γιατί δεν προλαβαίνεις να γνωρίσεις τον άλλο και να μοιραστείς πράγματα μαζί του. Δεν βλέπω επιφανειακά ούτε τον έρωτα ούτε το σεξ ούτε την αγάπη.

Ηλία, είσαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο;Ναι. είμαι σε σχέση εδώ και τρία χρόνια.

Σχεδιάζετε να παντρευτείτε;Θα παντρευόμουν μόνο αν αρχόταν στη ζωή μας ένα παιδί. Ζούμε σαν παντρεμένοι, οπότε προς το παρόν δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη. Για μένα αυτό που έχει αξία είναι να έχεις μια αληθινή και ουσιαστική σχέση.

Κατερίνα, πώς θα αντιδρούσες αν ο άνθρωπος που είναι τώρα στη ζωή σου σου έκανε πρόταση γάμου;Δεν θα απαντούσα θετικά σε μια πρόταση γάμου. Εξακολουθώ να μην νιώθω έτοιμη να κάνω οικογένεια.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα