Σταρόβας: Δεν του αρέσει ο εαυτός του

00:35 16/11/2013 - Πηγή: TNSite

Μια συνέντευξη… έξω από τα δόντια έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μπορεί να συνεργάζεται με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να είναι καλοί φίλοι, αλλά δεν έκρυψε την αντίθεση του για το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο υπέγραψε ο Γρηγόρης, με τη σύντροφο του, Κατερίνα:

«Δεν διαφωνώ, αλλά δεν με απασχολεί κιόλας. Δεν έχω καμία περιουσία για να φοβάμαι μήπως μου τη φάει κανείς. Συμβόλαιο υπέγραψε ο Μάικλ Ντάγκλας. Δηλαδή, παντρεύεσαι έναν άνθρωπο και του λες ότι σε περίπτωση που χωρίσεις, τα λεφτά θα έρθουν όλα σε σένα; Είναι σαν να του λες ότι τον υποπτεύεσαι. Αυτό είναι υποκρισία».

Στα

50 του, έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δυο φορές. Δεν λέει όχι όμως, και σε ένα τρίτο γάμο:

«Θα έκανα και τρίτο, με παπά και με κουμπάρο! Τι νόημα έχει να γίνει ο γάμος σε δημαρχείο; Γιατί να μην κάνεις θρησκευτικό; Να χαρεί και το σόι».

Μοναδική και μεγάλη του αδυναμία, δεν είναι άλλη από τη 10χρονη κόρη του:

«Αν περάσει μια εβδομάδα χωρίς να τη δω, βγάζω σπυριά! Αυτή μονοπωλεί τώρα το ενδιαφέρον μου».

Παράλληλα, ομολογεί πως δεν του αρέσει ο εαυτός του:

«Κάθε χρόνο είναι και χειρότερα» λέει.

Ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει όμως;

«Είμαι περίεργος. Η αντικειμενική ομορφιά δεν με συγκινεί. Η Δούκισσα Νομικού για παράδειγμα είναι εκνευριστικά όμορφη. Δεν μπορώ την κουκλίστικη ομορφιά. Γενικώς δεν μπορώ τους ανέραστους ανθρώπους».

Τέλος, λέει για τις γυναίκες που είναι πολύ αδύνατες:«Βλέπω μοντέλα που φαίνονται τα κόκαλα τους και μου έρχεται να τους πετάξω τυρόπιτες να φάνε!»

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα