Σπάθας στη Βέροια, «βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ

13:47 30/11/2012 - Πηγή: TNSite

Φωτιές ανάβει ο ορισμός του διαιτητή, Ηλία Σπάθα στο ματς της Βέροιας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ. Με το άκουσμα των ονομάτων των διαιτητών της 12ης αγωνιστικής, στον κόσμο του ΠΑΟΚ επικράτησε… αναβρασμός, καθώς θυμήθηκαν το ματς του Χαριλάου κόντρα στον Αρη, την περίοδο 2009-10.

Πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του διαιτητή, οι οπαδικές ιστοσελίδες πήραν… φωτιά, καλώντας τον «σφαγέα του Χαριλάου να μην τολμήσει

να πατήσει το πόδι του» και άλλα παρόμοια.

Οι οπαδοί ζητούν από την ΠΑΕ να απαιτήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από το παιχνίδι. Μάλιστα, σε κάποιες από τις ιστοσελίδες απειλούν πως «… οτιδήποτε συμβεί θα είναι υπεύθυνη η ΠΑΕ». Να σημειωθεί πως έπειτα από κείνο το παιχνίδι, ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν σφύριζε αγώνες του ΠΑΟΚ, δηλαδή τα τελευταία 2.5 χρόνια.

Ηταν 14 Μαρτίου του 2010, συγκεκριμένα η 26η αγωνιστική πρωταθλήματος. Ο διεθνής, πλέον, διαιτητής είχε ξεκινήσει δείχνοντας κίτρινη κάρτα στο 2ο μόλις λεπτό στον Γκαρσία και μετά μοίρασε κίτρινες στους Κοντρέρας, Ίβιτς, Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ, ενώ χαρίστηκε στους Νασούτι, Κάλβο και Κάμπορα.

Παράλληλα, οι Σνάουτσνερ (78΄) και Βιεϊρίναι (80΄) αντίκρισαν τις δεύτερες κίτρινες κάρτες και πήγαν στα αποδυτήρια. Τελικά, ο Αρης είχε πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με 2-0 όμως στον ΠΑΟΚ ακόμη... βράζουν και πλέον καλούνται να... διαχειριστούν το γεγονός του ορισμού του σε δικό τους ματς.

Ζαχαριάδης στο Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Κατά τα άλλα, ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ορίστηκε στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

Στη Βέροια για το ματς της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ διαιτητής είναι ο Σπάθας, ενώ στο ΟΑΚΑ ο Στυλιάρας θα διαιτητεύσει το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/12

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
Κομίνης (Θεσπρωτίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Σίπκας (Πέλλας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Άρης-Ατρόμητος
Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης), Μαντάκης (Ημαθίας)

Ολυμπιακός-Πλατανιάς
Δημητρόπουλος, Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Ντίτσος (Πρέβεζας)

Κυριακή 2/12

ΟΦΗ-Πανθρακικός
Ιωαννίδης (Αργολίδας), Γεωργαράκος, Ταρανάς (Αθηνών), Γιάχος (Χίου)

Βέροια-ΠΑΟΚ
Σπάθας, Φαντόπουλος (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών), Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Λεβαδειακός-Κέρκυρα
Αμπάρκιολης, Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών), Κουτσιαύτης (Άρτας)

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
Ζαχαριάδης, Κούλα (Μακεδονίας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Δευτέρα 3/12

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά), Κάκος (Κέρκυρας)

sentragoal

Keywords
Τυχαία Θέματα