Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε σήμερα 21 Οκτωβρίου

14:35 21/10/2013 - Πηγή: TNSite

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Ξεκινά ο νέος κύκλος, τι θα δείτε στα πρώτα επεισόδια

Ο Σουλεΐμάν ο Μεγαλοπρεπής, η τουρκική σειρά που τόσο αγαπήσατε, επιστρέφει δυναμικά στον ΑΝΤ1, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στις 21:15, με τον συγκλονιστικό νέο κύκλο επεισοδίων.

Στο σημερινό πρώτο επεισόδιο θα δείτε:

Η Χουρρέμ, μαθαίνει πως επιτέλους απαλλάχτηκε από τον μεγαλύτερο της εχθρό της, τον Ιμπραήμ και γιορτάζει τη νίκη της. Ενώ την ίδια στιγμή η Χατιτζέ καταρρέει από τον

χαμό του αγαπημένου της. Ο Σουλεϊμάν πονάει βαθιά εξαιτίας της απόφασης που αναγκάστηκε να πάρει, αλλά συνειδητοποιεί πως τώρα χωρίς πια τον Ιμπραήμ, μια νέα εποχή ξεκινάει. Η Χατιτζέ για την εκτέλεση του Ιμπραήμ θεωρεί υπεύθυνη τη Χουρρέμ και μαζί με τη Σαχ Σουλτάν, ορκίζονται να την εκδικηθούν. Η Μαχιντεβράν και ο Μουσταφά επιστρέφουν από τη Μανίσα για να συμπαρασταθούν στο πένθος της Χατιτζέ.

Ο Ματρακτσί, με την εντολή που παίρνει από τον Σουλεϊμάν, θάβει τον Ιμπραήμ σε ένα σημείο που δεν ξέρει κανείς. Ο σουλτάνος διορίζει στη θέση του Ιμπραήμ τον Αγιάς Πασά. Η Νιγκιάρ έχει έρθει στην Πόλη και ψάχνει την κόρη της. Η Σαχ Σουλτάν ζητάει από τον Σουλεϊμάν να κάνει τον άντρα της Βεζίρη, μια θέση που η Χιουρρέμ προόριζε για τον Ρουστέμ Αγά. Η Χατιτζέ μετά τον θάνατο του Ιμπραήμ στο μυαλό της έχει μόνο την εκδίκηση. Με τη βοήθεια της Μαχιντεβράν και των αδελφών της, βρίσκουν τελικά εκτελεστή για τη Χουρρέμ.

Η Χατιτζέ κάνει το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες μετά τον θάνατο του Ιμπραήμ. Όλοι από το χαρέμι παρευρίσκονται, εκτός από τη Χουρρέμ. Εκείνη τη μέρα, η Χατιτζέ μαζί με τη Μαχιντεβράν στέλνουν την πιστή παλλακίδα της Μαχιντεβράν να σκοτώσει τη Χιουρρέμ.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα