Σκέφτηκε να φύγει ο Αγουέρο

03:14 11/10/2013 - Πηγή: TNSite
Στην αποκάλυψη ότι το περασμένο καλοκαίρι πέρασε από το μυαλό του η αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό της… αγαπημένης του Ιντεπεντιέντε, προχώρησε ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός των «πολιτών» πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη «Rojo», της οποίας παραμένει και μέχρι σήμερα… φανατικός οπαδός.

Τα πράγματα που τον δένουν με την πρώτη του ομάδας είναι πολλά… Τόσα πολλά, που όπως ο ίδιος αποκάλυψε με δηλώσεις του, τον έκαναν να εξετάσει ακόμα και το

ενδεχόμενο να αφήσει τους «πολίτες» και να επιστρέψει στην πατρίδα λόγω του υποβιβασμού της στο φινάλε της περσινής σεζόν!

«Αγαπάω την Ιντεπεντιέντε και όταν υποβιβάστηκε σκέφτηκα να επιστρέψω εκεί. Ήθελα να βοηθήσω το σύλλογο να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία.

Όντως το σκέφτηκα, ωστόσο ο μάνατζέρ μου, μου είπε ότι οι άνθρωποι της Σίτι θα μας… σκότωναν αν το έκανα! Ξέρω ότι η δουλειά μου είναι εδώ στο Μάντσεστερ, απλά λέω τι σκέφτηκα όταν έπεσε. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ από τη πρώτη μέρα. Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην Ιντεπεντιέντε για να ολοκληρώσω την καριέρα μου» ήταν τα λόγια του Αγουέρο.

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα