Σχεδόν... απίθανο του Ντε Μπλάσις

01:15 5/12/2013 - Πηγή: TNSite
Κάθε μέρα γίνεται και πιο δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και την Τετάρτη και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Στάικος Βεργέτης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να τον υπολογίζει σε πρώτη φάση και αν κάνει αλλάξει, δραματικά, τις επόμενες ημέρες, τότε θα αναπροσαρμόσει και αυτός τα σχέδιά του.

Εξάλλου, όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες

ημέρες, επιθυμία του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου, είναι ο παίκτης να αγωνιστεί όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Οι Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης και Μπαντής θα είναι εκτός, αφού είναι τραυματίες, όπως και ο τιμωρημένος Μπαράλες, με τον Χουάνμα να είναι ο επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το πρωί, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή, θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα