«Σαφάρι» της αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

14:42 10/8/2013 - Πηγή: TNSite
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το «σαφάρι» της αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις, σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής.

Χθες, αλλά και νωρίς σήμερα το πρωί, από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής διενεργήθηκαν έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 35 παραβάσεις.

Για την ακρίβεια διαπιστώθηκε μία παράβαση για κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους, δύο για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, τρεις για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, μία για στάσιμο εμπόριο, μία για στέρηση τιμοκαταλόγων σε κατάστημα και 27 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι

αρχές συνέλαβαν συνολικά 15 άτομα για διάφορες παραβάσεις, τα οποία και θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν επτά άτομα για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,
δύο άτομα για παραβίαση σφράγισης καταστήματος, ένα άτομο για διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης, δύο άτομα για οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια μέθης, δύο άτομα για τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα άτομο για παραβίαση των όρων άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν 205 άτομα, καθώς και 126 οχήματα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα