Ρόβας και έπεται συνέχεια

08:08 5/6/2013 - Πηγή: TNSite
Μπορεί η ΑΕΚ να έχει υποβιβαστεί στην Football League 2 αλλά το όνομα της και σίγουρα η προοπτική που της προσφέρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικά για έναν ποδοσφαιριστή. Εκτός από αυτούς που έχουν ήδη παραμείνει στην ομάδα από το περσινό ρόστερ (Τσουμάγκας, Ανάκογλου, Παυλής, Τσουκαλάς, Καλογέρης) γίνεται προσπάθεια να μείνουν και οι Κουτρουμπής, Μητρόπουλος, Καραλής και Φούντας.

Με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό

έχουν αλλάξει τα δεδομένα καθώς οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση και ίσως ο Κουτρουμπής απαντήσει θετικά. Με τον Μητρόπουλο το «αγκάθι» στην υπόθεση είναι γνωστό και λέγεται Παναιτωλικός. Ο αμυντικός χαφ πιέζει όσο μπορεί για να ρίξει τις απαιτήσεις της η ομάδα του Αγρινίου και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Με τον Καραλή υπάρχει η πρόθεση να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδα να τελειώσει και αυτή η υπόθεση ενώ με τον Ταξιάρχη Φούντα η Ένωση δεν τα παρατάει. Αναπτύχθηκε μάλιστα μια φημολογία πως άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε με τον νεαρό άσο που βρίσκεται με την Εθνική Νέων στην Πολωνία και εκείνος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση επιθετικών που θα τραβήξουν το «κουπί» στη νέα προσπάθεια. Ο πρώτος στόχος είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αλλά η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη όμως ο Λυμπερόπουλος δείχνει την διάθεση να το παλέψει όσο μπορεί. Όμως μέχρι ο «Παπ» να δώσει την οριστική του απάντηση, η ΑΕΚ χτυπά κι άλλες πόρτες. Όπως αυτή του Ματθαίου Μαρουκάκη αλλά και του Μιχάλη Μανιά. Ο πρώτος έκανε καλή σεζόν με την Καλλιθέα, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και φαίνεται πως είναι θετικός στο να συνεχίσει στην Ένωση. Ο δεύτερος, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Football League, είναι και εκείνος «δύσκολος» ειδικά από την στιγμή που η ομάδα του, ο Απόλλωνας, ανέβηκε στην Super League.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα