Πρόβα για Europa

10:22 29/7/2013 - Πηγή: TNSite
Το αποψινό (21:30, Novasports 1) παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» του Ατρομήτου για τους αγώνες των πλέι οφ του Europa League στο τέλος του ερχόμενου μήνα.

Στο σημερινό ματς θα φανεί πόσο ανταγωνιστική είναι η ομάδα του Γιώργου Παράσχου και σε ποιες θέσεις χρειάζεται (και αν χρειάζεται) ενίσχυση μέσα στο καλοκαίρι.

Μία από

τις πιθανές αντιπάλους των Περιστεριωτών στην κλήρωση της διοργάνωσης είναι μια ομάδα της Premier League, η Τότεναμ, κάτι που απεύχονται οι άνθρωποι του συλλόγου.

Η βρετανική ομάδα κατέλαβε την όγδοη θέση και φέτος ελπίζει να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπάνω, αφού προχώρησε στην απόκτηση ενός σπουδαίο ποδοσφαιριστή, του Νικολά Ανελκά.

Ο Ατρόμητος αναμένεται να αγωνιστεί με τους Νάστο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, ο Δημούτσος με τον Ιγκλέσιας αγωνίστηκαν ως αμυντικοί μέσοι, η τριάδα μπροστά τους ήταν οι Καραγκούνης (δεξιά), Πίτου Γκαρσία (επιθετικό χαφ), Ουμπίντες (αριστερά) και στην κορυφή ο Παπαδόπουλος. Σε κάποιο σημείο του οικογενειακού διπλού, ο Παράσχος έβαλε τον Μπρίτο με τους βασικούς, στη θέση του Ιγκλέσιας, βάζοντας τον Βραζιλιάνο σε θέση επιθετικού μέσου και φέρνοντας τον Πίτου πιο πίσω, δίπλα στον Δημούτσο.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα