Πρόγραμμα ελέγχου για πλυντήρια πιάτων

14:41 30/8/2013 - Πηγή: TNSite
Σε πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου ασφαλείας προβαίνει η εταιρεία «BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε.» για συγκεκριμένο αριθμό πλυντηρίων πιάτων Bosch, Siemens, Neff, και Pitsos, κατασκευής μεταξύ 1999 και 2005, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Οι συσκευές πλυντηρίων πιάτων είναι πιθανό να

υπερθερμαίνονται και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις να αντιμετωπίζουν πιθανό κίνδυνο ανάφλεξης, εξαιτίας ελαττώματος ηλεκτρικού εξαρτήματος στον πίνακα ελέγχου.

Αυτό το πρόγραμμα ασφάλειας αφορά μόνο πλυντήρια πιάτων και καμιά άλλη συσκευή των μαρκών Bosch, Siemens, Neff, και Pitsos. Διευκρινίζεται ότι στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί τέτοιο περιστατικό ανάφλεξης.

Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα www.dishcareaction.gr ή να καλέσουν στο 00800 19081908 (τηλεφωνικός αριθμός χωρίς χρέωση) για να ελέγξουν εάν οι συσκευές πλυντηρίων πιάτων τους επηρεάζονται από το συγκεκριμένο μέτρο ασφαλείας και να ορίσουν το χρόνο της χωρίς χρέωση επιδιόρθωσης.

Οι καταναλωτές, που έχουν πλυντήρια πιάτων Bosch, Siemens, Neff, και Pitsos, θα πρέπει, για προληπτικούς λόγους, να τις χρησιμοποιούν μόνο υπό επιτήρηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική επιδιόρθωση.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα