Προγνωστικά Σαββάτου

14:42 21/12/2013 - Πηγή: TNSite

Γράφει ο Γεώργιος Δαναμπάσης - Ημ/νία δημοσίευσης 21/12/2013 13:08

Επιστροφή στα προγνωστικά στοιχήματος με ένα ακόμη πλούσιο κουπόνι. Όπως κάθε Σάββατο μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η Πρέμιερ Λίγκ και το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Θα ξεκινήσω στο σημερινό κουπόνι με την αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ που διεξάγεται στην Κρήτη με τον ΟΦΗ

να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Νίκη για τους φιλοξενούμενους μεσοβδόμαδα στην εμβόλιμη αγωνιστική ενώ αντίθετα ο ΟΦΗ δε κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στα πηγάδια της Ξάνθης. Σε μια από τις πιο αμφίρροπες χρονιές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκμ, μία ομάδα μπορεί με 2 άσχημα αποτελέσματα να φτάσει κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού ενώ με μία νίκη να εκτοξεύεται στην μέση της βαθμολογίας. Η νίκη μακριά από το Αγρίνιο αποτελεί ξένη λέξη για την ομάδα του Παναιτωλικού ,δημιουργώντας στο σημερινό παιχνίδι τον ΟΦΗ φαβορί για την νίκη . Θεωρώ πολύ αμφίρροπο το συγκεκριμένο παιχνίδι οπότε θα αποφύγω να ποντάρω σε κάποιο σημείο και θα επιλέξω με αρκετό ρίσκο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση. G/G με απόδοση 2.25.

Στο Καμπιονάτο η Κάλλιαρι συγκρούεται με τη Νάπολι για την 17η αγωνιστική . Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία τους παιχνίδια ενώ η Νάπολι μετρά 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Κάλλιαρι έχει σε 16 αγωνιστικές 9 over ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε 8 παιχνίδια στην έδρα της έχει 7 over από τα συνολικά 9. Με 10 over η Νάπολι βρίσκεται στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα ενώ σε 7 αναμετρήσεις μακριά από το γήπεδο της έχει 5 over. Με τα στατιστικά να μας ωθούν στο να ποντάρουμε στο over 2.5 αλλά και τη σημασία του παιχνιδιού ειδικά για τους φιλοξενούμενους, θεωρώ ότι είναι μία καλή επιλογή με απόδοση 1.85.

Θα κλείσω την σημερινή μου τριάδα με την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν – Νάντ. Δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται δύο θέσεις υψηλότερα από την Σεντ Ετιέν. Νίκη για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στην έδρα τους από την Τουλούζ με 2-1. Η Ναντ έχει 9 αναμετρήσεις μακριά από το γήπεδο της έχοντας 6 θετικά αποτελέσματα και 3 ήττες παθητικό ενώ έχει σκοράρει στα 7 από τα 9 ματς. Η Σεντ Ετιέν μετρά δύο ήττες εντός σε 8 παιχνίδια, έχει δεχτεί 11 γκολ και έχει 7 over μέσα στην έδρα της από τα συνολικά 11 σε 17 αγωνιστικές. Η απόδοση του over 2.5 έχει κλείσει στο 2.35 ενώ το g/g πληρώνει 2.10. Θεωρώ πολύ καλές τις δύο παραπάνω επιλογές.

Επιπλέον τετράδα για σήμερα:Λίβερπουλ 1/1Μάντσεστερ 1/1Ατλέτικο Μαδρίτης 1/1Ντόρτμουντ 1/1

Στοιχηματικές Προτάσεις από το Bet-Get

Keywords
Τυχαία Θέματα