Προγνωστικά Πρωτοχρονιάς!

21:57 1/1/2014 - Πηγή: TNSite

Γράφει ο Γεώργιος Δαναμπάσης - Ημ/νία δημοσίευσης 01/01/2014 15:19

Καλή χρονιά γεμάτη υγεία και περισσότερα κέρδη. Όπως κάθε χρόνο την ημέρα αυτή το στοιχηματικό κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες από την Αγγλία, αφού έχει γίνει πλέον θεσμός να διεξάγεται αγωνιστική σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Οι επιλογές μου για την σημερινή τριάδα προέρχονται από την Πρέμιερ Λίγκ.

Θα ξεκινήσω από την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με αντίπαλο την Τσέλσι ,η οποία διεξάγεται στην έδρα της πρώτης. Ήττα για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική από την Έβερτον ,σε ένα παιχνίδι που κατάφεραν να ισοφαρίσουν

αλλά πολύ γρήγορα έμειναν ξανά πίσω στο σκορ με τελικό αποτέλεσμα 2-1. Το δεύτερο μισό του πρώτου γύρου, δεν ήταν εξίσου αξιόλογο με το ξεκίνημα της χρονιάς για τους γηπεδούχους ,με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν αρκετά στην βαθμολογία. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει μόλις 5 βαθμούς με μία μόνο νίκη. Παραμένει βέβαια αξιόλογη ποιοτικά σαν ομάδα και θεωρώ ότι θα δυσκολέψει αρκετά την προσπάθεια της Τσέλσι στο σημερινό παιχνίδι. Η Τσέλσι κέρδισε την Λίβερπουλ ,διατηρήθηκε μία ανάσα από την κορυφή με -2 βαθμούς και κυνηγάει στο σημερινό παιχνίδι μόνο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Είναι καλύτερη ομάδα ποιοτικά και έχει τον πρώτο λόγο στο ποντάρισμα νίκης. Κλειστό παιχνίδι περιμένω να δω με τον Μουρίνιο να επικεντρώνεται αρκετά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Πολύ πιθανό το g/g με απόδοση 1.83. Δεύτερη επιλογή τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο με απόδοση 2.05.

Η Άρσεναλ επιστρέφει στην έδρα της, ύστερα από ένα πολύ σημαντικό διπλό με αντίπαλο την Νιούκαστλ. Παραμένει πρώτη στην βαθμολογία ,ένα βαθμό μπροστά από την Σίτι. Σχετικά εύκολο απόγευμα για την Άρσεναλ, όπου υποδέχεται την Κάρντιφ για την 20ηαγωνιστική της Πρέμιερ Λίγκ. Νίκη από το ημίχρονο περιμένω στο παιχνίδι, αυτό με την απόδοση να έχει κλείσει στο 1.72. Σε περίπτωση που βοηθήσει η Κάρντιφ πετυχαίνοντας ένα γκολ, μπορεί να δούμε ένα μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή. Θα επιλέξω λοιπόν να ποντάρω επίσης over 3 γκολ με απόδοση 2.60.

Η Έβερτον θα προσπαθήσει να κερδίσει τρείς βαθμούς ακόμα μακριά από την έδρα της με αντίπαλο την Στόουκ. Μόλις μία ήττα έχει εκτός έδρας η Έβερτον ,μετρώντας 4 νίκες και 4 ισοπαλίες στα υπόλοιπα παιχνίδια . Αντίπαλος της η Στόουκ η οποία έχει ομοίως αρκετά καλά στατιστικά μέσα στο σπίτι της με μόλις μία ήττα σε 9 παιχνίδια. Έχει κερδίσει 4 φορές στην εφετινή σεζόν ενώ 4 φορές έχει αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Αξιοσημείωτο στοιχείο για τους γηπεδούχους είναι ότι στην έδρα τους ,δέχονται δύσκολα γκολ αφού σε 9 παιχνίδια έχουν δεχτεί μόλις 6 τέρματα όταν μακριά από το σπίτι τους έχουν δεχτεί 23 γκολ. Περιμένω μετρημένο, ισορροπημένο 1ο ημίχρονο με την ισοπαλία να είναι πολύ πιθανό αποτέλεσμα και να έχει απόδοση 2.25 .Δεύτερη επιλογή τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο με απόδοση 2.10.

Στοιχηματικές Προτάσεις από το Bet-Get

Keywords
Τυχαία Θέματα