Προγνωστικά Κυριακής

16:00 22/12/2013 - Πηγή: TNSite

Γράφει ο Γεώργιος Δαναμπάσης - Ημ/νία δημοσίευσης 22/12/2013 15:29

Σασσουόλο –Φιορεντίνα

Νίκη για την Φιορεντίνα στο σημερινό παιχνίδι σημαίνει ψαλίδισμα της διαφοράς από την Τρίτη στην βαθμολογία Νάπολι όπου χτες δε κατάφερε να αποσπάσει το τρίποντο στην έδρα της Κάλιαρι. Παρότι η Σασσουόλο βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία δεν αποτελεί κακή ποιοτικά ομάδα όσο περισσότερο ασταθής στην απόδοση της. Μπορούμε να δούμε γκολ από τις δύο ομάδες με

την απόδοση στο γ/γ να πληρώνει 1.66 ενώ η νίκη της Φιορεντίνα βρίσκεται στο 1.90.

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια

Νίκη και μόνο νίκη είναι το ζητούμενο για τους γηπεδούχους με αντίπαλο μία ομάδα η οποία δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί αφού η παρουσία της στην φετινή Σούπερ Λίγκ είναι αρκετά απογοητευτική. Ο Αστέρας έχει την ποιότητα να κερδίσει εύκολα το παιχνίδι αυτό και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Η απόδοση στο 1.72 είναι αρκετά ικανοποιητική.

Παναθηναϊκός –Ξάνθη

Περιμένουμε όλοι στοιχηματικά πότε ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση του έτσι ώστε να μπορέσουμε να τον επιλέξουμε στα πονταρίσματα μας. Καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική και άνετη επικράτηση επί του αδύναμου Λεβαδειακού. Επιστροφή ξανά στην Λεωφόρο με αντίπαλο την Ξάνθη η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους πράσινους . Η νίκη των πράσινων αποτελεί καλή επιλογή αλλά δε πληρώνει ικανοποιητικά οπότε θα επιλέξω να δούμε 2-3 γκολ στην αναμέτρηση αυτή με απόδοση 1.95.

Παρί- Λίλ

Την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά της από την Τρίτη της βαθμολογίας Λίλ έχει απόψε η Παρί. Δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους αφού η Λίλ δέχεται γκολ πάρα πολύ δύσκολα κάτι που επιβεβαιώνεται από τα 6 τέρματα που έχει δεχτεί σε 18 αγώνες. Πιστεύω σε νίκη των γηπεδούχων με τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο. Η απόδοση να δούμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος πληρώνει σταθερά 2.05 και θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή.

Στοιχηματικές Προτάσεις από το Bet-Get

Keywords
Τυχαία Θέματα