Πρεμιέρα για Σφακιανάκη με πολιτική χροιά

16:58 10/12/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Νότης Σφακιανάκης, έχοντας στο πρόγραμμά του εκτός από τραγούδια, πολιτικά μηνύματα και... μπηχτές για τη Δέσποινα Βανδή, ξεκίνησε το πρόγραμμά του για τον χειμώνα έχοντας στο πλευρό του τους Goin' Through, που δεν έμειναν αμέτοχοι στα υπονοούμενα για τη συνεργασία του καλλιτέχνη με την τραγουδίστρια, η οποία αποχώρησε λίγες μέρες προτού αρχίσουν οι εμφανίσεις.

Ο Νότης, αφού «άνοιξε» μόνος του το πρόγραμμα φορώντας παντελόνι παραλλαγής και χακί στρατιωτικό μπουφάν με τη γερμανική σημαία στο μανίκι τραγούδησε το «Καλλιτέχνης θα πει» και στη συνέχεια, με φόντο την... Ακρόπολη

άρχισε το... κήρυγμα.

«Καλώς ήρθατε στο σπιτικό μας, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες. Προτού έρθω εδώ άκουγα τον πρωθυπουργό, που δικός μου δεν είναι. Σύντομα θα γίνουν εκλογές. Να δώσετε το παρών για να διώξετε αυτούς που τυραννικά κυβερνούν. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου είχα αποφασίσει να μην τραγουδήσω φέτος, αλλά με βοήθησαν οι συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ πολύ» είπε ο εκκεντρικός τραγουδιστής, προτού συνεχίσει να τραγουδάει.

Οπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε και στην αποτυχημένη απόπειρα να εμφανιστεί με τη Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, στο λογύδριό του δεν ανέφερε καν το όνομα της συναδέλφου του.

«Δεν κατάλαβα γιατί χάλασε η προηγούμενη συνεργασία. Απ ό,τι κατάλαβα, ο καθένας πρέπει να παρουσιάσει τα ηθικά του φρονήματα. Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει. Ευχαριστώ τους Goin' Through που αμέσως τάχθηκαν στο πλευρό μου» είπε χαρακτηριστικά.

Οι Goin' Through

Θέση στην άτυπη «κόντρα» του Νότη και της Δέσποινας πήραν και οι Goin' Through. Ο Νίκος Βουρλιώτης, ενώ ήταν πάνω στην πίστα, απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Θέλετε να σας πω ένα τραγούδι της Βανδή;». Τότε ο κόσμος από κάτω άρχισε να γιουχάρει και ο NiVo κάνοντας τον... ανήξερο συμπλήρωσε: «Του Βαρδή είπα, όχι της Βανδή». Τότε ήταν που άρχισε να τραγουδάει το «Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο μα... ς είσαι».

Απόντες οι επώνυμοιΤο εντυπωσιακό της πρεμιέρας, πάντως, είναι πως αν και το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο και η ουρά απ' έξω ήταν τεράστια, κανέναν επώνυμος δεν βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια για να τιμήσει το Νότη Σφακιανάκη και τους συνεργάτες του.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα