Πωλείται μονοκατοικία μαζί με δύο... πυρηνικά καταφύγια

12:51 22/1/2014 - Πηγή: TNSite
Πωλητήριο έχει μπει σε μια πολυτελή μονοκατοικία που βρίσκεται στο Worcestershire της Βρετανίας. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη περίπτωση, καθώς το σπίτι είναι εξοπλισμένο με 2 πυρηνικά καταφύγια, με ειδική θωράκιση!

Με άλλα λόγια, ο μελλοντικός ιδιοκτήτης θα μπορεί να επιβιώσει ακόμη και σε περίπτωση ενός πυρηνικού ολέθρου.

Εξωτερικά τίποτα δεν φανερώνει τις προσθήκες της κατοικίας, θυμίζοντας απλά ένα πολυτελές οίκημα με 5 υπνοδωμάτια, που εκτείνεται σε μια έκταση 38,5 στρεμμάτων στην οποία δεσπόζει και μια λίμνη.

Πέρα από τις κρεβατοκάμαρες, το σπίτι έκτασης 633 τ.μ.

εξοπλίζεται με σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, αίθουσα κινηματογράφου και γυμναστήριο, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το σπίτι αγοράστηκε από τον Graham Wainwright 4 χρόνια νωρίτερα, ο οποίος και το μετέτρεψε σε οικογενειακό οίκημα. Τώρα το πουλάει προς 2 εκατ. λίρες (ήτοι περίπου 2.400.000 ευρώ) με 6,8 στρέμματα του οικοπέδου, ενώ για τα υπόλοιπα στρέμματα η τιμή προσαυξάνεται κατά 500.000 λίρες (ήτοι 600.000 ευρώ). Έτσι, το συνολικό τίμημα αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ!

Πίσω από τα πυρηνικά καταφύγια, βρίσκεται ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, ο οποίος τα κατασκεύασε τη δεκαετία του ’80, φοβισμένος από την παράνοια που είχε ξεσπάσει για πιθανό βομβαρδισμό της Βρετανίας από τη Σοβιετική Ένωση. Το ένα βρίσκεται 3 μέτρα κάτω από το έδαφος σε απόσταση 3,5 μέτρων από το σπίτι, ενώ το άλλο 30 μέτρα μακριά.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα