Πέταξε στα σκουπίδια σκληρό δίσκο αξίας 4,7 εκατομμυρίων Ευρώ

14:00 29/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ο νεαρός άρχισε να συλλέγει bitcoins από το 2009, όταν η αξία τους ήταν σχεδόν μηδαμινή. Το περασμένο καλοκαίρι διέθετε 7.500 από αυτά τα εικονικά νομίσματα των οποίων η τωρινή αξία ξεπερνά τα χίλια δολάρια.

Το 2010 ο φορητός του υπολογιστής μάρκας Dell άρχισε να υπερθερμαίνεται και έτσι όχι μόνο σταμάτησε να αγοράσει εικονικά νομίσματα, αλλά τοποθέτησε τον σκληρό του δίσκο σε ένα συρτάρι και μετά από λίγο καιρό ξέχασε την ύπαρξή του.

Ο 28χρονος κάποια

στιγμή μέσα στο καλοκαίρι αποφάσισε να βάλει τάξη στα πράγματά του με αποτέλεσμα να να πετάξει στα σκουπίδια το δίσκο του, αφού είχε ξεχάσει την ύπαρξη των bitcoins και δεν παρακολουθούσε τη τεράστια άνοδο της αξίας τους. Μόλις πληροφορήθηκε ωστόσο για τη τωρινή τους αξία, έχασε τα λογικά του αφού συνειδητοποίησε ότι ουσιαστικά έχασε μέσα από τα χέρια του περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

"Όταν είδα πρώτη φορά την αξία των bitcoins, η πρώτη μου σκέψη ήταν: Τετέλεσται", εξήγησε μιλώντας στο BBC. και πρόσθεσε "Ο διευθυντής επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μου όταν μου εξήγησε ότι τα απορρίμματα που έφτασαν εδώ πριν από τρεις με τέσσερις μήνες βρίσκονται πλέον σε βάθος 1-1,5 μέτρου κάτω από άλλα σκουπίδια".

Πηγή: Sky

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα