Παπούλια: Δεν μπορώ τη μιζέρια

19:50 6/7/2013 - Πηγή: TNSite

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, δεν της λείπει η τηλεόραση.

«Νομίζω ότι λείπω εγώ στον κόσμο πιο πολύ, απ' όσο λείπει σε μένα η τηλεόραση. Απέχω πολλά χρόνια - συνειδητά - από εκείνη και πολύς κόσμος με ρωτάει στον δρόμο γι' αυτό, ενώ μου ζητούν να κάνω διάφορα, το σκέφτομαι! Να, αυτήν την περίοδο συζητάμε για κάτι, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο».

Τα χρήματα που έπαιρνε, όμως, από τη

μικρή οθόνη τής λείπουν…

«Αυτά, ναι, μου λείπουν πολύ! Ειδικά αυτά που έδινε κάποτε, γιατί σήμερα δεν υπάρχουν πουθενά τα "καλά χρήματα". Και σε ποιον δεν λείπουν; Όλοι ζούμε στριμωγμένα και "βγαίνουμε" τσίμα-τσίμα. Ωστόσο, επειδή κάνω μόνο θέατρο τα τελευταία χρόνια, έχω προγραμματίσει έτσι τα οικονομικά μου, ώστε να μην "πέφτω" έξω και να αντεπεξέρχομαι στα έξοδά μου. Ζω αξιοπρεπώς!».

Είναι αισιόδοξη;

«Δεν την μπορώ την γκρίνια, τη μιζέρια και την κακομοιριά! Εντάξει, το ξέρω, όλοι περνάμε δύσκολα, όλων μας οι ζωές έχουν αλλάξει -και όχι προς το καλύτερο- αλλά πες μου, τι θα αλλάξει αν κάτσω και κλαίω όλη τη μέρα; Το μόνο που κάνω είναι τη δουλειά μου, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, χαμογελάω και προχωράμε! Αλλιώς δεν βγαίνει, δεν πάει παρακάτω».

Zougla.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα