Παγκόσμιος διάλογος με θέμα τη διασημότητα

17:19 6/9/2013 - Πηγή: TNSite
Ένα νέο συναρπαστικό project που έχει την καινοτομία στον πυρήνα του, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες το The Famous Grouse. Πρόκειται για ένα κινούμενο γλυπτό που θα δημιουργηθεί από τις σκέψεις και τις ιδέες χιλιάδων ανθρώπων από όλον τον κόσμο γύρω από τη διασημότητα και τη φήμη.

Στο πλαίσιο του project, που φέρει τον τίτλο «Be part of something famous», οι καταναλωτές από την Ευρώπη ως τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αφρική, καλούνται να δώσουν τη δική τους απάντηση

στην ερώτηση: «Εσείς για ποιο πράγμα θα θέλατε να είστε διάσημος;».

Καθεμία από τις απαντήσεις θα κοπεί με λέιζερ πάνω σε λωρίδες αλουμινίου, που όλες μαζί θα σχηματίσουν ένα μοναδικό γλυπτό.

Καθεμία από τις απαντήσεις που θα υποβληθούν θα έχει τη δική της «φωνή», δημιουργώντας έτσι μια εικονική συζήτηση από τη μία άκρη της υφηλίου στην άλλη και προσφέροντάς μας μια ιδέα για το πώς αντιλαμβάνονται τη διασημότητα άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μπορούν στη συνέχεια να ακολουθήσουν την online πορεία της ιδέας τους καθώς θα γίνεται μέρος της συναρπαστικής αυτής δημιουργίας, που αποτελεί στην ουσία ένα «μείγμα» digital art, παιχνιδιών με το φως και μετάλλου.

Για το συγκεκριμένο project συνεργάστηκαν περισσότεροι από 34 μηχανικοί και ομάδες καλλιτεχνών και τεχνολόγων, που ανέλαβαν να μεταμορφώσουν αυτές τις απαντήσεις σε ένα μεγαλοπρεπές και πρωτοποριακό γλυπτό. Ο Asanka De Silva, Global Brand Controller του The Famous Grouse, σχολίασε σχετικά:

«Όντας ένα blended whisky, το The Famous Grouse είχε πάντα τη συνένωση διαφορετικών πραγμάτων στον πυρήνα της ύπαρξής του – φυσικά συστατικά, διαδικασίες και η τέχνη και τεχνογνωσία των ανθρώπων “παντρεύονται” για να δημιουργήσουν αυτό κορυφαίο στον κόσμο απόσταγμα. Το εν λόγω project μας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε και να υμνήσουμε την έννοια της συνεργασίας και τη δύναμη του να φέρνουμε κοντά ανθρώπους, υλικά και ταλέντο με σκοπό να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά μοναδικό».

Εγγραφείτε σήμερα και εσείς στο www.somethingfamous.com, εκφράστε τις δικές σας προσωπικές φιλοδοξίες και γίνετε μέρος αυτού του ιστορικού project. Παράλληλα, με τη συμμετοχή σας διεκδικείτε ένα μοναδικό ταξίδι για 2 άτομα στο Λονδίνο για την τελετή αποκαλυπτηρίων του γλυπτού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ελληνική σελίδα facebook του The Famous Grouse: www.facebook.com/famousforareason.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα