Όλοι… Νέα Φιλαδέλφεια

08:00 20/6/2013 - Πηγή: TNSite
Κάθε άλλο παρά στη θεωρία θα γίνουν συζητήσεις αύριο στη συνάντηση που θα έχει αντιπροσωπεία της ΑΕΚ με το δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας για το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» θα παρουσιάσουν συγκεκριμένα στοιχεία για το πρότζεκτ, ενώ πιθανολογείται πως θα υπάρξει και μία πρώτη εικόνα για τα σχέδια.

Ακόμη δεν έχει γίνει σαφές αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είναι παρών αυτοπροσώπως στη συνάντηση (θα εξαρτηθεί από κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητές του), ωστόσο ο ίδιος έχει ετοιμάσει ένα ισχυρό τιμ

αποτελούμενο από όλους τους ανθρώπους που θα έχουν ενεργό ρόλο στην υπόθεση του γηπέδου. Λέγεται μάλιστα πως καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να είναι παρόντες στο ραντεβού ο Ιταλός αρχιτέκτονας Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι και ο Έλληνας συνεργάτης του Θανάσης Κυρατσούς. Σίγουρα θα υπάρχει, πάντως, παρουσία της Ερασιτεχνικής.

Εξάλλου, στο σημερινό ΔΣ της Ερασιτεχνικής θα προχωρήσει το θέμα της σύστασης εταιρείας που θα αναλάβει να τρέξει το πρότζεκτ του γηπέδου. Στόχος του «τίγρη» είναι να αρχίσουν τα έργα μέσα στο 2013 και να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε 17-18 μήνες, προκειμένου να είναι έτοιμο προς χρήση τη σεζόν 2015/16.

Απίθανο για Μητρόπουλο

Η άνοδος του Παναιτωλικού στη Σούπερ Λίγκα μειώνει τις ούτως ή άλλως λίγες πιθανότητες παραμονής του Παύλου Μητρόπουλου στην ΑΕΚ. Άλλωστε με την απόκτηση των Ρόβα, Κορδέρο και Γεωργέα, οι επιλογές για το χώρο του κέντρου είναι πολλές, ενώ το κόστος απόκτησης του 23χρονου μεσοαμυντικού είναι πολύ υψηλό (υπήρχε ρήτρα 250.000 ευρώ) και πιθανότατα θα επιστρέψει στην ομάδα του Αγρινίου για να παίξει στη μεγάλη κατηγορία.

Υπογράφει και ο Βούρας, φουλ για επιθετικό

Ο Ηλίας Βούρας ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με τη Νίκη Βόλου κι ενημέρωσε την ΑΕΚ πως αποδέχεται την πρόταση για τετραετές συμβόλαιο. Ο 25χρονος άσος, που προορίζεται για βασικός γκολκίπερ, θα υπογράψει και στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» θα τον πλαισιώσουν με έναν πιο έμπειρο γκολκίπερ, που πιθανώς να είναι ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Από εκεί και πέρα, το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός ικανού επιθετικού. Ο Μιχάλης Μανιάς απομακρύνεται (δίχως το θέμα να έχει ακόμη κλείσει αρνητικά) κι εξετάζονται παίκτες από το εξωτερικό. Άλλωστε μετά την προσθήκη του Κορδέρο, η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να αποκτήσει άλλους τρεις ξένους. Εξάλλου, ανοικτό ακόμη παραμένει το ζήτημα παραμονής του Γιάννη Καραλή, στον οποίο τελικά πιθανώς να γίνει πρόταση ανανέωσης.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα