Οι σέξι πόζες της Ρίας Αντωνίου

02:22 6/8/2013 - Πηγή: TNSite

Η Ρία Αντωνίου, αν και θα μπορούσε να απολαμβάνει τις διακοπές της σε κάποιο ελληνικό νησί, βρίσκεται στο Μιλάνο, όπου εργάζεται πυρετωδώς. Μάλιστα, όπως ενημερωθήκαμε από τη σελίδα της στο Facebook, την περασμένη Παρασκευή είχε μια εξαιρετικά σέξι φωτογράφηση για το πολύ γνωστό βρετανικό περιοδικό μόδας FaceOn.

Το shooting έγινε τόσο εντός όσο και εκτός στούντιο, καθώς για τις ανάγκες του έπρεπε να φωτογραφηθεί με σέξι εσώρουχα και ζαρτιέρες. Καταλαβαίνετε ότι καλοκαιριάτικα κάτι τέτοιο θα ήταν... επικίνδυνο για τα αρσενικά της πόλης! Ετσι ο φωτογράφος Μαρκ Εβανς προτίμησε να τραβήξει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες σε κλειστό χώρο, ενώ το μοντέλο ξεχύθηκε στους δρόμους του Μιλάνου για το δεύτερο μέρος του project, ντυμένη με σούπερ μικροσκοπικό τζιν σορτσάκι και στενό γιλέκο με animal print.

Τρέχει και δεν φτάνει λοιπόν η Ρία, που έχει γίνει περιζήτητη στην Ιταλία, ωστόσο πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί για λίγο στη Μύκονο με τον αγαπημένο της Ηλία Πανταζόπουλο προκειμένου να... καταλάβει κι εκείνη λίγο καλοκαίρι.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα