Οι πράκτορες της S.H.I.E.L.D. σε αποστολή στην τηλεόραση!

02:01 14/5/2013 - Πηγή: TNSite

Μετά την παγκόσμια επιτυχία των μαρβελικών κινηματογραφικών παραγωγών, με αποκορύφωμα τους «Εκδικητές», που ετοιμάζουν δύο σίκουελ, αλλά και τους υπερήρωες Iron Man, Thor (ετοιμάζεται ο δεύτερος) και Captain America (επίσης θα γίνει διπλός), δεν ξαφνιάζει η απόφαση της εταιρείας να δώσει υλικό στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC

για μια σειρά με ήρωες τους «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.», σε μια εποχή μάλιστα που η τηλεόραση διεκδικεί μεγάλο κομμάτι της πίτας του πιο σύγχρονου, υψηλού προφίλ entertainment.

Όταν μάλιστα ο ίδιος ο Τζος Γουίντον μπλέκεται σε αυτήν τη μεταφορά και υπογράφει τον πιλότο της, τα πράγματα ξεκινούν μάλλον καλά. Οι πράκτορες της S.H.I.E.L.D είναι σε καλά χέρια, αφού ακόμα κι αν ο Γουίντον δεν υπογράψει παρά μόνο μερικά πρώτα επεισόδια, αφήνει στο πόδι του τους συνεργάτες του (και συγγενείς του) Τζεντ Γουίντον και Μαουρίσα Τανκαρόεν στην παραγωγή, ενώ τα σενάρια αναλάμβάνουν οι Τζέφρι Μπελ («Angel», «Alias») και Τζεφ Λόεμπ («Smallville»).

Ο Κλαρκ Γκρεγκ επανέρχεται ως Φιλ Κούλσον, ενώ στο πλάι του εμφανίζονται οι Μπρετ Ντάλτον – ως εκπαιδευμένος στρατιώτης και πράκτορας Γκραντ Γουόρντ, Μινγκ-Να Γουεν – η πιλότος και ειδική στις πολεμικές τέχνες Μελίντα Μέι, Ελίζαμπεθ Χένστριντζ – ως ευφυής βιοχημικός Τζίμα Σίμονς, Ιέν ντε Καστεκέρ ως μηχανικός Λίο Φιτς και Κλόε Μπένετ στο ρόλο της χάκερ Σκάι, νεοφώτιστης στην ομάδα. Στην παραγωγή συναντάμε τα ονόματα του Τζος Γουίντον και των Τζεντ Γουίντον και Μαουρίσα Τανκαρόεν ενώ τις περιπέτειες γράφουν οι Τζέφρι Μπελ («Angel», «Alias») και Τζεφ Λόεμπ («Smallville»).

Η μεταφορά των περιπετειών της S.H.I.E.L.D μοιάζει να ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές, υποσχόμενη, όπως φαίνεται κι από το πρώτο τίζερ, μια χορταστική δόση δράσης στους τηλεοπτικούς δέκτες από το Φθινόπωρο.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα