Οι εξετάσεις του Παναθηναϊκού

08:42 3/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ως τεστ για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός αντιμετωπίζεται το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η βελτίωση του Παναθηναϊκού στα τρία τελευταία ματς είναι εμφανής, αλλά το πραγματικό τεστ

για τη δυναμική του είναι μπροστά του. Στην Τούμπα, απέναντι στον ισχυρό ΠΑΟΚ, θα μετρήσει τις δυνάμεις του και θα διαπιστώσει μέχρι πού φτάνουν. Γιατί στόχος δεν παύει να είναι η συμμετοχή στα play offs και η επιστροφή στην Ευρώπη, αλλά οι «πράσινοι» στοχεύουν όσο ψηλότερα μπορούν.

Ο Γιάννης Αναστασίου πιστεύει στη νίκη και το είπε στους παίκτες του. «Θα πάμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν το πιστέψουμε, μπορούμε να νικήσουμε. Να τα δώσουμε όλα και μετά το ματς να χαμογελάμε, όπως έγινε και μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Μαρινάκης για… Στοχ

Ο Μαρινάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και χθες προπονήθηκε κανονικά. Όλα δείχνουν πως θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του δεύτερου στόπερ δίπλα στον Σίλντενφελντ αντί του Ρισβάνη. Ο νεαρός μπακ των «πράσινων» θα έχει ειδική αποστολή τον περιορισμό του Στοχ, ενώ βοήθειες θα παίρνει και από τον Ζέκα. Παράλληλα ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Σλοβάκος εξτρέμ δεν βοηθά τα μετόπισθεν, ενώ και ο Λίνο συχνά ανεβαίνει πολύ και προκύπτουν κενά στην πτέρυγα.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας αλλαγής μπροστά, με τον Μπαϊράμι να διεκδικεί θέση στην επιθετική τριάδα. Σήμερα και αύριο θα γίνουν περισσότερο σαφείς οι προθέσεις του 40χρονου προπονητή.

* Την επόμενη Κυριακή κι εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, στον Παναθηναϊκό προγραμμάτισαν φιλικό στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα